zQence Rentals

Start verhuur geluidsset

zQence Rentals

Start verhuur geluidsset

Waar wij tegen muren lopen, bouwen wij deuren! Zo heeft zQence entertainment het tot nu toe altijd gedaan. Daarom zijn wij een nieuwe subdivisie gestart, namelijk; zQence rentals

Als management van verschillende artiesten en persoonlijkheden hebben wij in het verleden regelmatig te maken gehad met verhuurbedrijven voor het huren van een  geluidsset, monitors, in ear monitorring en microfoons. Vaak liepen wij er tegenaan dat wij geen betaalbare apparatuur konden vinden of dat verhuurbedrijven niet flexibel genoeg waren voor het halen en terugbrengen van apparatuur. Vaak werd er door bedrijven niet eens gereageerd op vragen omtrent beschikbaarheid of prijsmogelijkheden. Onacceptabel  zeggen wij !

Toen wij voor de zoveelste keer geen geschikte geluidsset konden vinden voor een betaalbare prijs, hebben we de stoute schoenen aangetrokken. We besloten te investeren in de aanschaf van een geluidsset voor kleinere optredens. Een geluidsset geschikt voor presentaties, live optredens tijdens bijvoorbeeld de ceremonie van een bruiloft, in een restaurant of kroeg en optredens met deejay of kleine bezetting. Een geluidsset waarmee je zowel kleine zalen, als een goed tuinfeest mee zou kunnen voorzien van geluid!

Doordat wij zelf ook gebruik maken van de apparatuur bij live-optredens van onze eigen entertainmentconcepten weten wij als geen ander  hoe belangrijk een goed volume is in combinatie met goed sub-laag en een helder hoog. Daarnaast vonden wij het belangrijk dat een geluidsset snel op te zetten is, gemakkelijk te vervoeren en niet veel ruimte op het podium in beslag zal nemen.Soms is ook een beetje extra bewegingsvrijeheid wel erg fijn, dus hebben wij naast een speaker-geluidsset met bekabelde microfoons, ook een aparte flightcase met 4 draadloze zender microfoons en een in-ear monitorzender met oortjes te huur.

Toekomst

zQence rentals start klein, maar wij hopen in de toekomst meer apparatuur aan te kunnen bieden. Apparatuur gericht op de zelfstandige muzikant of artiest die niet altijd een hoog budget heeft.  Je kunt toch moeilijk verkopen dat het geluid duurder is dan de muzikanten en zanger(s) die ermee moeten optreden?

Nieuws archief
Apparatuur huren