zQence entertainment

10 jarig jubileum zQence entertainment

zQence entertainment

10 jarig jubileum zQence entertainment

De tijd vliegt voorbij ; vandaag op de dag af, is het precies tien jaar geleden dat zQence entertainment haar deuren opende aan de Calandstraat in Den Haag.

Opgericht door Frank Eickhoff en Ronald Leeuwangh is zQence entertianment ontstaan vanuit een passie voor entertainment en muziek. Met de opening van de muziekstudio in Den Haag wist het bedrijf direct naam te vestigen. De opening bleek een groot succes en al snel wisten veel muzikanten, zangers, zangeressen en rappers hun weg te vinden.

Groei

In no-time groeit de organisatie uit tot een volwaardige 360 graden onderneming met een flink aantal activiteiten en sub-units. Met een klein team worden al snel allerlei muziekproducties opgenomen voor verschillende artiesten, zijn flink wat demo’s opgenomen en heeft menig televisie- of radiocommercial het levenslicht mogen zien in onze opnamestudio. Ook zijn er meerdere singles en CD’s uitgebracht. Het (project)management voor verschillende artiesten heeft er verder toe geleidt dat onze creatieve uitspattingen te horen en zien zijn geweest op plaatselijke en nationale radio of televisie. Tevens hebben we mooie evenementen mogen ontwikkelen en mogen voorzien van acts via ons boekingsbureau.

In 2014 verhuist het bedrijf naar Rotterdam waar het, naast alle opdrachten voor klanten, tevens een succesvolle muziekschool opricht. Waar het allemaal begint als een entertainmentbedrijf gericht op artiesten breidt zij zich al snel uit naar andere markten en doelgroepen. Naast de vele voice-over opnames en reclames voor bedrijven als onder andere Coolblue, Pineut en Allure Tuinen, heeft zQence entertainment meerdere videoclips opgenomen. Daarnaast zijn er heel wat websites gemaakt voor bedrijven, artiesten en andere projecten.  De kritische blik en visie van Ronald Leeuwangh heeft hierbij altijd garant gestaan voor een hoge kwaliteit.

Toekomst

Samen met de mensen waar wij mee hebben gewerkt hebben we flink wat mooie en bijzondere, maar soms ook zware en emotionele, momenten mogen meemaken. In de afgelopen 10 jaar heeft zQence entertainment zich mogen ontwikkelen tot een serieuze speler in de Nederlandse entertainment markt.

Echter hebben alle  uiteenlopende activiteiten ook gezorgd voor een zeker mate van dissociatie van de visie en passie waarmee alles oorspronkelijk begonnen is. Daarom heeft de directie van zQence entertainment besloten om het roer om te gooien.  Noem het terugkeren naar onze thuishaven!

Zo worden de verschillende sub-units niet langer meer ingezet voor opdrachten van externe bedrijven, behalve in het leveren van entertainmentproducten. De komende jaren zal het bedrijf zich inzetten voor het produceren en exploiteren van o.a. animatieseries, films, muziekproducties, evenementen, boeken, theaterproducties en merchandising. Wilt u meer weten over het bedrijf of mogelijkheden voor samenwerking stuur ons dan gerust een e-mail. Wilt u op de hoogte gehouden worden met het laatste nieuws, bezoekt u dan deze website regelmatig en schrijf alvast direct in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws archief