Zangstudio Nanda Akkerman

Deze week is het nieuwe logo van Zangstudio Nanda Akkerman in gebruik genomen! Het logo ontworpen door zQence entertainment bevat een duidelijk beeldteken naast de naam van het bedrijf. Het beeldteken is zowel in kleur als in het zwart of wit te gebruiken op diverse drukwerken.

Zangstudio Nanda Akkerman

Sinds begin 2014 doet zQence entertainment het management voor Zangstudio Nanda Akkerman, een succesvolle zangstudio voor kinderen, jongeren en volwassenen. Naast solo-lessen verzorgd Zangstudio Nanda Akkerman ook aan duo- en groepslessen.

Deze samenwerking is het logische gevolg van een eerdere samenwerkingsovereenkomst die zQence Management in het voorjaar van 2013 met zangeres/artiest Nanda Akkerman is aangegaan. Voor Zangstudio Nanda Akkerman doet zQence entertainment de administratie, promotie en planning. Tevens denkt het team mee in de bedrijfsvoering en biedt zQence entertainment een prachtige praktijkruimte voor de lessen.

zQence entertainment ontzorgt als het ware zowel het bedrijf als de persoon Nanda Akkerman zodat deze zich bezig kan houden met datgene waar zij goed in is. Zang en entertainment!

Share