Webdesign

Een eerste indruk maakt u maar één keer, waarom dan niet met uw website? Een website is bij uitstek dé plek waar u zichzelf of uw bedrijf kunt presenteren, een heus digitaal visitekaartje. Daarom is het belangrijk dat uw website de juiste uitstraling heeft die past. Een goede website ondersteunt de klantervaring en voldoet aan de laatste eisen die de technologie verlangt. zQence Visual werkt met een team van designers en programmeurs die bekend zijn met de nieuwste technologie en trends. Bent u een artiest, ondernemers, zzpers dan bent u bij zQence Visual aan het juiste adres.

 

CMS

Voor een optimaal gebruikersgemak maken wij gebruik van een Content Management System (CMS) om zelf uw websites gemakkelijk te updaten of bij te werken. Hierbij kunt u denken aan een CMS gebaseerd op Joomla of WordPress, maar ook een op maat gemaakt CMS behoord tot de mogelijkheden. Met zo’n zogenaamd beheersysteem plaatst u met het grootste gemak nieuws, foto’s en video’s op uw website. Daarnaast maakt u snel en eenvoudig nieuwe pagina’s aan voor eventuele nieuwe producten, services of bedrijfsonderdelen. U doet dit wanneer het u uitkomt, zonder extra kosten en zonder afhankelijk te zijn van externe partijen.

 

Webshop

Ook wanneer u een webshop nodig heeft kan ons team u helpen aan een geschikte oplossing. Een webshop is 24/7 geopend, geen lastige opdringerige verkopers en uw klant hoeft er de deur niet voor uit. Niet voor niets dat webshops steeds belangrijker worden voor retailers, artiesten en andere bedrijven. Voor de verkoop van producten via uw eigen internet winkel is het van belang dat deze goed werkt, duidelijk en betrouwbaar is. Ook is het belangrijk dat u de producten die u verkoopt voorziet van mooie foto’s en duidelijke omschrijvingen. Daarnaast is het zelfs mogelijk om uw producten op kwaliteit te laten waarderen door uw klanten om eventuele twijfelaars over de streep te trekken om het product te kopen.

Een webshop is niet alleen een digitale etalage van uw winkel. Het is ook uw kassa , uw verkoper en het verlengde van uw logistiek.

Neemt u een kijkje in onze portfolio en neem contact met ons op voor meer informatie en / of een vrijblijvende offerte.

 
Professionele uitstraling
Naar uw wens ingericht
Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
Onbeperkt pagina’s toevoegen e.d.
Zelf foto’s en video’s plaatsen
Uw eigen teksten beheren
Nieuwsberichten
Integratie social media
Contactformulieren
Zoekopties
Uitleg en handleiding inbegrepen
Nog véél meer

Vanaf € 399,- excl. BTW