Grafisch ontwerp

Voor uw huisstijl, logo, advertentie of ander grafisch werk werken wij met ervaren en professionele grafisch vormgevers. Een team van jonge, gedreven creatievelingen die met passie voor u werken. Bij grafisch design gaat het om het overbrengen van een boodschap. Uw boodschap! Daarom kijken wij naar wie u bent en wat u te zeggen heeft. Dit zetten wij om in beeld en tekst voor een krachtige en doeltreffende communicatie naar uw klanten. Er zijn al vele boekcovers, brochures, flyers, advertenties, CD-covers, websites, gadgets en andere grafische werken door ons team ontworpen tot volle tevredenheid van onze klanten.

Huisstijl ontwerp: Mary ‘K

Voor zangeres¬† Mary ‘K hebben wij de volledige huisstijl ontworpen. In samenwerking met het management van deze rebelse rockchick en de artieste zelf is door zQence Visual een imago bepaald die is doorgetrokken in de uitingen via website, CD-cover en persmateriaal.

Zo mochten wij onder andere exclusieve USB-sticks ontwerpen en bedrukken. Bekijk onze portfolio voor meer producten uit deze opdracht zoals de custom made website en CD digipack ontwerpen.


Logo & visitekaartjes: zQence

Ook onze eigen visitekaartjes heeft zQence entertainment ontworpen. Het logo moest voldoen aan verschillende eisen en werd een missie met een visie! Het logo is ontworpen aan de hand van de grote “Q” van Quality waar zQence voor staat.

Daarbij zijn de kleuren van de 9 business units waaruit zQence entertainment bestaat verwerkt als de figuurlijke diamant op de ring. Ook zijn al deze kleuren te vinden op de achterkant van de visitekaartjes. Bekijk onze portfolio voor meer visitekaart en logo ontwerpen.


Visite kaartjes zQence

CD-cover: Renee van Ginkel

Voor zangeres en trompettiste Renee van Ginkel heeft zQence Visual de huisstijl ontworpen alsmede ook de Album Cover voor “live your dream”. De zangeres staat voor Poppige Soul met een vleugje Jazz en wordt gekenmerkt door haar open en meisjes achtige “Sassy” uitstraling.

De gedachte achter het album is dat je als klein meisje droomt over een carriere als artiest en deze droom verwezelijkt. Voor het album ontwerp is een fotoshoot gedaan met de zangeres en met een “mini” Renee van Ginkel. Wilt u ook een CD-cover laten ontwerpen en laten persen of bedrukken?


Digipack ontwerp Renee van Ginkel