Fotografie

Vanuit de vraag naar goede persfoto’s, drukwerk en digitale foto’s voor onze exclusieve artiesten én de hobby van één van onze medewerkers is de fotostudio van zQence Visual ontstaan. Inmiddels werken wij samen met verschillende professionele fotograven die ieder een eigen stijl hebben.

Je kunt bij ons terecht voor fotosessies op locatie of fotosessies in onze fotostudio in Den Haag. Denk hierbij aan een goede profielfoto voor social media, zakelijke portret fotografie of persmateriaal. Maar ook indien artiesten foto’s nodig hebben van hun optreden of voor een Cd hoes of Dvd zijn zij bij zQence Visual aan het juiste adres.

Of het nu gaat om een zakelijke fotosessie of een glamoursessie, na de fotoshoot besteden wij veel aandacht aan het retoucheren van de foto’s. Geen standaard bewerkingsfilters of plastic-fantastic glad gepoetste gezichten, maar vakmanschap waarbij zoveel mogelijk van het originele detail wordt behouden.

Fotografen die willen experimenteren met een fotostudio zonder zelf een dure flitserset of achtergrondschermen aan te schaffen kunnen onze fotostudio afhuren voor hun eigen fotosessies.Op aanvraag is het mogelijk om professionele visagisten bij de fotosessie aanwezig te laten zijn. Onze visagisten hebben jarenlange ervaring, en zullen ervoor zorgen dat je er op en top uitziet voor de shoot!

Model Shoot

  KleinModel