Drukwerk

Of het nu gaat om een eigen ontwerp of een ontwerp van onze grafisch vormgevers, zQence Visual verzorgt al uw drukwerk. Doordat wij gebruik maken van drukkerijen in Nederland en Duitsland waar wij regelmatig mee werken, kunnen wij altijd aantrekkelijke prijzen bieden voor de afhandeling van uw kwaliteitsdrukwerk. Wij werken alleen met partners die kwaliteit leveren en nemen geen genoegen met minder dan dat!

Van visitekaartjes tot folders en van Merchandiser tot promotiemateriaal, u kunt bij ons terecht. Wij adviseren u dan ook graag over de verschillende mogelijkheden en geven u een duidelijke uitleg wat het resultaat is van uw keuzes. Wanneer u speciale wensen heeft voor uw drukwerk of indien u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ook als het gaat om het bedrukken en persen of dupliceren van CD’s of DVD’s, kunnen wij u van dienst zijn. Er is al een groot aantal artiesten artiesten die hun Single, Demo, EP, CD-album of Live DVD door ons hebben laten dupliceren of persen. Uiteraard zijn er veel meer toepassingsmogelijkheden. Denk hierbij aan het presenteren van uw bedrijf aan uw klanten, een informatie of instructie DVD en eventueel een registratie van uw bedrijfsfeest als herinnering voor uw medewerkers.