Visual

Een eerst indruk maak je maar één keer, dit geldt voor zowel bedrijven als voor artiesten. zQence visual is ontstaan uit de vraag naar betaalbare en goede visuele ondersteuning voor haar artiesten. Iets dat niet onopgevallen is gebleven bij andere artiesten en bedrijven. In Januari 2012 is een samenwerking ontstaan tussen Prime X Design en zQence visual waarmee wij diezelfde kwaliteit die wij reeds voor artiesten nu ook leveren aan bedrijven en ZZP-ers die in wezen niet direct iets met muziek te maken hebben. Voor hen bieden wij grafisch ontwerp, drukwerk, video opnames, webdesign en het maken van mobiele websites en apps voor iphone en android. 

Grafisch ontwerp

Voor uw huisstijl, logo, advertentie of ander grafisch werk werken wij met ervaren en professionele grafisch vormgevers. Een team van jonge, gedreven creatievelingen die met passie voor u werken.

Bij grafisch design gaat het om het overbrengen van een boodschap. Uw boodschap! Daarom kijken wij naar wie u bent en wat u te zeggen heeft en zetten dit om in beeld en tekst. Een krachtige en doeltreffende communicatie naar uw klanten.

Er zijn al vele boekcovers, brochures, flyers, advertenties, CD-covers, websites, gadgets en andere grafische werken door ons team ontworpen tot volle tevredenheid van onze klanten.

meer informatie

grafisch ontwerp, visitekaartjes en drukwerk

 

Drukwerk

Omdat wij werken met een aantal vaste drukkers in Nederland en Duitsland, kunnen wij altijd aantrekkelijk lage prijzen bieden voor de afhandeling van uw drukwerk. Of het nu gaat om het bedrukken van visitekaartjes, flyers of briefpapier, wij garanderen optimale kwaliteit.

Naast drukwerk op papier kunnen wij ook CD’s , USB sticks, merchandise of gadgets bedrukken. Daarnaast is het mogelijk om via onze muziekafdeling ook DVD’s of CD’s te laten dupliceren of persen.

meer informatie

Grafisch ontwerp en Drukwerk door zQence Visual

 

Webdesign

Een website is bij uitstek dé plek waar u zichzelf of uw bedrijf kunt presenteren. Of het nu gaat om een website voor een artiest of een leverancier van schroeven en bouten, de boodschap is hetzelfde. Echter de manier waarop u uw doelgroep benaderd is wel degelijk anders.

Daarom werken wij met een team van designers en programmeurs die bekend zijn met PHP, MySQL, CMS, CSS, Joomla, WordPress, HTML, Java en Flash. Ook wanneer u een webshop nodig heeft kan ons team u helpen aan een geschikte oplossing.

Al voor een klein budget kunnen wij een mooie website maken !

meer informatie


Webdesign door zQence Visual

 

Video producties

Naast het verzorgen van videoclips voor artiesten houdt zQence visual zich ook bezig met het maken van bedrijfsvideo’s, presentaties en live registraties van bedrijfsfeesten of optredens. Al voor een gering budget kan een mooie video opname gemaakt en bewerkt worden. Of het nu is als promotievideo via internet of als heuse videoclip of reclame op televisie wij hebben er ervaring in.

meer informatie

zQence Visual Video opnames

 

Fotografie

Een goede foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom heeft zQence visual een eigen fotostudio in Den Haag waar vandaan fotoshoots worden gedaan. Echter kan dit ook op locatie in uw bedrijf of tijdens een live optreden van jouw band of live act. Doordat wij samen werken met verschillende top fotograven met ieder een eigen style, kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen.

meer informatie

zQence Visual fotostudio