Wij verhuizen naar de “Music Mile”

De afgelopen tijd is het bij zQence entertainment achter de schermen erg druk geweest. Naast het bouwen van diverse websites voor grotere corporaties, administratie kantoren, een scholen gemeenschap en overheidsinstellingen, zijn wij de afgelopen weken druk bezig geweest met de voorbereidingen voor onze verhuizing. Vanaf 1 november 2013 zullen wij namelijk verhuizen naar een nieuwe vestiging aan de Gouvernestraat 85 c in Rotterdam.

Zo is in Augustus onze muziekstudio in Den Haag al reeds gesloten en verhuisd. De muziek producties zijn tijdelijk stilgelegd zodat we alle apparatuur netjes konden afkoppelen en konden reviseren. Op dit moment wordt het pand aan de zogenaamde “Music Mile” in Rotterdam Centrum nog volop verbouwd en aangekleed, maar na de verbouwing zal het pand de verschillende sub-units van zQence entertainment huisvesten. Van muziekproductie tot (bedrijfs-) video en van promotie en marketing tot het organiseren van evenementen of het boeken van artiesten. Alles onder één dak!


Ons nieuwe hoofdkantoor zal veel verbeteringen met zich meebrengen. Zo zal de communicatie tussen de verschillende disciplines sneller en gemakkelijker gaan en zo is het in de toekomst mogelijk om met je hele band in onze studio op te nemen. Verder zullen zang- en muzieklessen gegeven gaan worden in het pand van zQence entertainment.

Naast onze eigen sub-units zal o.a. stichting Connectivo in het pand vestigen. Een stichting ter bevordering van de creatieve industrie in Rotterdam en de rest van Nederland. Deze stichting zal zich gaan inzetten voor samenwerking tussen creatievelingen in de muziek en beeldende kunst.