Wij zijn verhuisd

Afgelopen maand was een enorm drukke periode voor zQence entertainment. Niet alleen door de drukte rondom alle Sinterklaas boekingen, maar ook in verband met onze verhuizing naar Den Haag. Een verhuizing die vrijwel geruisloos is verlopen en waarbij het gros van onze klanten niets hebben gemerkt van deze toch wel vrij grote veranderingen.

Wij zijn verhuisd

Tot op het laatste moment was de studio van zQence nog volop in gebruik voor Voice-overs en opnames voor het album van de Schiedamse band Caffeïne. Daarnaast vonden tot op het allerlaatste moment nog zang- en pianolessen plaats in het pand in Rotterdam.  Met man en macht is in no-time het pand weer in oude staat gebracht. Denk hierbij aan het verwijderen van de geluidsdichte scheidingswand, de vocalbooth, alle meubels en studioapparatuur die allen in slechts 3 dagen uit het pand verwijderd zijn.

In nog geen week tijd is vervolgens in het ‘nieuwe’ pand, daar waar het ooit allemaal begon, een mooie muziekstudio in huiselijke sfeer opgebouwd. Alle bekabeling is opnieuw gelegd en gekeken is hoe de opstelling zo efficiënt mogelijk te maken. Dit alles is gebeurt te midden van de enorm succesvolle en drukke periode rondom sinterklaas. Immers hebben we dit jaar een recordaantal boekingen mogen verwerken!

De reden

zQence entertainment heeft de afgelopen jaren heel veel verschillende activiteiten mogen ondernemen en enorm veel klanten mogen helpen met boekingen, artiestenmanagement, grafische vormgeving, fotosessies, webdesign en studio-opnames. De organisatie is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming, maar ook tot een organisatie die langzaam aan haar identiteit dreigde te verliezen.

zQence entertainment is ontstaan vanuit de passie voor muziek.  Om terug te gaan naar deze basis heeft eigenaar Ronald Leeuwangh besloten weer terug te gaan naar waar alles ooit om begonnen is. In 2018 zullen daarom een aantal activiteiten worden afgestoten of in een andere vorm worden voortgezet. Ook hiervan zullen onze klanten in praktijk weinig tot niets gaan merken.