Urban Vocal Camp – Summer edition 2015

Na 2 succesvolle edities komen we opnieuw met het Urban Vocal Camp! Vindt jij het leuk om te zingen? Ben jij zanger of zangeres en wil je je stem verder ontwikkelen? Liedjes leren schrijven? Zingen in een koor? Begeleid worden naar een écht optreden door professionele zangers en zangeressen?

In de zomer van 2014 organiseerde zQence entertainment in samenwerking met Zangstudio Nanda Akkerman voor het eerst het Urban Vocal Camp; een twee weken durende periode van zanglessen en workshops op gebied van zang en performance. Hierbij wordt zowel solo als in groepsverband toegewerkt naar een heus optreden voor publiek! In december 2014 is hier een vervolg aan gegeven met de winter edition die eindigde in de de Soulmate Sessions. Een te gekke ervaring voor jong en oud, ideaal om in korte tijd veel nieuwe dingen te leren!

Het Urban Vocal Camp 2015 SUMMER EDITION vindt nu plaats van 3 t/m 19 Juli.
De workshops vinden plaats in de omgeving van Rotterdam Centrum West en Rotterdam Zuid.

In twee weken tijd proef je van alle aspecten waar je als zanger of zangeres mee te maken krijgt.
Je gaat deelnemen aan verschillende zang- en performanceworkshops, Je schrijft je eigen songs met muzikanten, krijgt de kans om je muzikale netwerk te vergroten, je treedt op met verschillende bekende(re) artiesten tijdens de Soulmate Sessions, je maakt vrienden voor het leven en je bent een fantastische ervaring rijker.

 

 

UVCFlyer2015Summer

© 2015 copyright zQence entertainment