Samenwerking zQence & AppOne

Er zijn ruim 1.500.000 telefoon applicaties beschikbaar wereldwijd, en dagelijks komen hier steeds meer bij. Bedrijven of merken gebruiken steeds vaker telefoon applicaties om hun diensten uit te breiden of om de belevenis bij hun producten of service te vergroten. Daarnaast wordt er hier en daar geëxperimenteerd met nieuwe ideeën en verbeteringen op bestaande ideeën.

De afgelopen tijd is achter de schermen in alle stilte gewerkt aan een nieuwe project van zQence entertainment en AppOne. De bedrijven gaan samen een nieuwe mobiele telefoon applicatie maken gebaseerd op Android (google) en iOS (iphone).

Android v.s. iOS

Vandaag werd de samenwerking bekroond met het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst. Uiteraard zal de nieuwe dienst / telefoon applicatie een link hebben naar muziek en entertainment. Echter kunnen we op dit moment nog niet veel informatie met jullie delen. Naast deze dienst is het mogelijk voor bedrijven, ZZP-ers en particulieren om andere telefoon applicaties via ons te laten maken. Neem hiervoor contact op via het contactformulier op onze website.

In de zomer van 2013 zal het nieuwe gezamenlijke product worden uitgebracht en horen jullie uiteraard meer hierover via de sociale media, onze website(s) en andere kanalen! Tot die tijd is het nog even een geheim hoe deze nieuwe dienst eruit gaat zien.

Enkele kernwoorden: Telefoon App, iOs, Android, design