Succesvolle opening zQence entertainment

Op vrijdag 31 Januari 2014 is bij zQence entertainment een feestje gevierd ter gelegenheid van de opening van het nieuwe pand aan de Gouvernestraat 85C in Rotterdam.

De eerste gasten stonden stipt 19:30 voor de deur om ons als eerste te feliciteren. Al snel liep de ruimte vol met collega’s, klanten, partners, zangers , zangeressen, muzikanten en andere geïnteresseerden. Een volle bak !

De avond begint met een zoete bubbel gevolgd door diverse andere drankjes en hapjes.
Speciaal voor deze gelegenheid heeft Sandra van Breukelen van www.cakekoningin.nl een overheerlijke taart ontworpen met daarop de verschillende kleuren van de businessunits van zQence entertainment en alvast een voorzetje van het nieuwe logo van Zangstudio Nanda Akkerman.

Na de speech van zangeres en zangdocente / ondernemer Nanda Akkerman neemt Ronald Leeuwangh namens zQence entertainment het woord waarna de avond verder opgewarmd wordt met enkele spontane optredens van artiesten.

Nanda Akkerman, Ronald Leeuwangh en Maikel Abspoel leidde menigeen rond in het nieuwe pand en legde uitvoerig uit over de functionaliteit van de verschillende ruimtes. Helaas hebben we niet iedereen persoonlijk kunnen spreken, maar uiteraard is iedereen altijd welkom in ons nieuwe pand. Maak hiertoe gerust een afspraak via e-mail om zeker te zijn dat de juiste personen aanwezig zullen zijn.

Met recht mogen we dit een succesvolle opening noemen!

Share