Studio

De muziekstudio van zQence entertainment is dé plek waar nieuwe muzikale ideeën tot leven komen. Samen met verschillende producers, muzikanten en artiesten wordt hier met passie en een professionele visie aan muziek gewerkt. De “zQence studio” heeft in de zomer van 2009 officieel haar deuren geopend en is in de begin jaren voornamelijk gebruikt door de artiesten gebonden aan de organisatie.

Sinds januari 2014 is de muziekstudio ook te huur voor artiesten die niet aan zQence entertainment gebonden zijn. Na de verhuizing naar Rotterdam werd ruim 3 maanden gebouwd aan de nieuwe studio. Alle apparatuur is gereviseerd en de studio is helemaal nieuw opgebouwd rondom onze 24 kanaals Tascam DM4800 mixer. Hierbij is de muziekstudio voorzien van een extra bandruimte zodat een hele band in één keer kan worden opgenomen. Daarnaast beschikt de studio over een aparte opnamecabine voor het opnemen van vocalen en solo instrumenten. Dit alles terwijl in de controlekamer de totaalmix live kan worden beluisterd. Tevens kan de controlekamer gebruikt worden voor het opnemen van toetsen en electrische gitaren. Op die manier kunnen goede live opnames gedaan worden, met de mogelijkheid om toch bepaalde overdubs te doen.

Onder leiding van Ronald Leeuwangh (executive producer/technicus) kun jij solo of met je band (demo) -opnames of een volledige muziekproductie maken. Daarnaast verzorgen wij opnames voor voice-overs, jingles of reclames voor bedrijven.

Met treinstation Rotterdam Centraal op slechts 5 minuten loopafstand en diverse tram- of bushaltes in de nabijheid is de studio van zQence entertainment gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Ook met de auto is de studio goed bereikbaar met geruime parkeergelegenheid in de buurt. Daarnaast zijn er tal van goede eet- en drinkgelegenheden en fastfoodrestaurants in de directe omgeving.

 

Records & Publishing

zQence entertainment heeft naast de muziekstudio ook een eigen platenmaatschappij en publishing department. De artiesten die bij zQence entertainment getekend zijn hebben hiermee bepaalde priviléges op het gebied van opnemen, uitbrengen, uitgeven en promoten van hun muziek. zQence entertainment investeert in haar talenten en helpt hen ontwikkelen tot volwaardige artiesten. Ons team houdt altijd de ogen en oren open voor “nieuw” talent en goede songs!