Studio

De muziekstudio van zQence entertainment is dé plek waar menig nieuwe muzikaal idee tot leven is gekomen. De “zQence studio” heeft in de zomer van 2009 officieel haar deuren geopend in Den Haag en heeft gedurende 8 jaar veel werk verricht voor verschillende beginnende artiesten en acts. Daarnaast zijn een groot aantal voice-overs opgenomen voor reclames op radio en televisie. Met passie voor muziek en oor voor detail wordt steeds weer de lat hoger gelegd.

Na 8 jaar inzetbaar te zijn voor Jan en Alleman, heeft producer en technicus Ronald Leeuwangh besloten alleen nog muzikale projecten aan te nemen waar hij voor 110% in geloofd, waar hij volledig zijn passie en uitdagingen in terug kan vinden. Denk jij dat jij of jouw project past in dit plaatje, neem dan gerust contact op voor een gesprek en kennismaking.

In huiselijke sfeer wordt zonder tijdsdruk en met ruimte voor experimenten gewerkt aan stuk voor stuk bijzondere persoonlijke kunstwerken. De studio is opgebouwd rondom onze 24 kanaals Tascam DM4800 mixer. Met een klein arsenaal aan microfoons is het mogelijk om die befaamde Telefunken U47, C12 of ELA 251 Sound te krijgen of misschien liever de sound van een neumann U67 of gewoon een SM58 of SM57 microfoon op je stem, gitaar of whatever!

Sinds januari 2018 heeft zQence geen losse opname ruimte meer voor bands. Hierdoor is het niet meer mogelijk is om intern drums op te nemen. Hiervoor maken wij gebruik van externe studio’s waar we graag mee samenwerken. In de préproductie werken we met zeer realistisch klinkende drumtriggering zodat dit het schrijfproces de juiste feel en présence geeft.

 

Records

Naast het werken aan bijzondere muzikale projecten is het mogelijk om via ons eigen platenlabel muziek uit te brengen. Dit geldt alleen wanneer we een mooie samenwerking aan gaan met een artiest of singer-songwriter en er simpelweg behoefte is om de muziek online op itunes, spotify of elders te plaatsen. Tevens hebben wij contact met masteringstudios, CD-perserijen en kunnen we eventueel faciliteren in het pluggen van muziek. Hoewel wij geen commercie budgets hebben om te investeren in acts, kunnen wij wel helpen muziek aan de man te brengen. Dit doen wij dan ook graag in goed overleg en tegen een geringe vergoeding. Dus geen label zoals de grotere platenmaatschappijen, maar een gemakkelijke en snelle manier om jouw muziek online of op CD aan de man te brengen.