Soulmate Sessions – Summer edition 2015

Deze zomer vond in de periode van 3 t/m 19 juli het Urban Vocal Camp 2015 SUMMER EDITION plaats.

Het Urban Vocal Camp is reeks van zang en performance workshops georganiseert door zQence entertainment en Zangstudio Nanda Akkerman.  Tijdens het Urban Vocal Camp leren zangtalenten iets van alle aspecten die te maken hebben met het zingen, optreden en het schrijven van eigen songs.

Inmiddels zijn er in twee jaar tijd 3 edities van het Urban Vocal Camp georganiseerd. Elke editie van het Urban Vocal Camp ( UVC ) is steeds weer net even anders. Niet alleen wordt er tijdens het Urban Vocal Camp gewerkt aan het zingen en performen, maar er wordenook vriendschappen voor het leven gemaakt; échte Soulmates.

De deelnemers van de workshops werden dan ook toe naar een optreden tijdens de Soulmate Sessions; Een avond waarin diverse bekende(re) en minder bekende artiesten optreden.Denk hierbij o.a. aan artiesten bekend van televisieprogramma’s als TVOH, Popstars, Idols, De Beste Singersongwriter van Nederland enzovoorts.

De Soulmate Sessions van 19 juli 2015 zijn net als het UVC wederom een groot succes! Een goed gevulde zaal, geweldige performances en hartverschurende balads afgewisseld met swingende soul en popsongs van toen en nu. De sfeer zat er al snel in. wilt u op de hoogte blijven van nieuwe edities van de Soulmate Sessions klik dan hier. Bekijk de foto’s van het evenement hieronder…© 2016 copyright zQence entertainment