Songwriting workshops

De afgelopen weken zijn we erg creatief geweest met het schrijven van songs! Samen met Zangstudio Nanda Akkerman hebben we een reeks Songwriting workshops georganiseerd. Niet alleen werd er geschreven, maar er werd vooral geleerd hoe nóg meer uit jouw songs te halen en de cursisten van de Songwriting Workshops kregen een hoop handvatten om hun songwriting skills te verbeteren. Naast de organisatie hebben we uiteraard ook actief de lessen gegeven van deze songwriting workshops.

Al direct in de eerste les werd de zogenaamde “toon” gezet door een zintuig-prikkelende oefening met de box van pandora. Een box vol geheimen die verschillende emoties wist te ontlokken. In de lessen erna werd de succesformule voor een hitsong ontrafeld en gingen we meer de diepte in over structuur, onderwerpkeuze, hoe je geweldige hooks kunt schrijven en uiteraard wat jouw tekst beter zal doen overkomen op jouw publiek .

Hitmakers tijdens Songwriting workshops

Hitmakers Krystl en Diggy Dex kwamen langs om hun ervaringen op gebied van songwriting met de cursisten te delen. We hebben er met z’n allen heel veel lol in gehad en een hoop van geleerd! De 8 weken vliegen al snel voorbij en de songs zijn ten gehore gebracht tijdens een muzikale avond genaamd “De huiskamer van West”.

Tijdens “De huiskamer van West treden artiesten op als o.a. Marit van Gils, Jacky Juliana Teebee Brown, Cheryl Ozturk, Shirley van Dijk, Frank Eickhoff, Blackrockstar, Nanda Akkerman, Lisette Schotborg, Reuben Isaac, Ype Akkerman en Keshawn.

© 2016 copyright zQence entertainment