Sinterklaas & Zwarte Piet

Sinterklaas huren

Genre(s): Kinder animatie, Sinterklaas
Programma: Sinterklaas met zwartepiet
Gage: vanaf € 45,- (incl. strooigoed)
Duur: 20 minuten (langer in overleg)
Bezetting: 2 tot 5 personen
Ik heb een vraag Vrijblijvende offerte

 

Beschikbaarheid

De boekingen voor de agenda van Sint & Piet zijn weer van start!
Wilt u weten of wij bij u in de buurt beschikbaar zijn? Neem contact op  en vermeld hierbij direct adres, huisnummer, woonplaats, gewenste datum en tijd én 06-nummer. Dat versnelt alles enorm en daardoor loopt u minder snel dát gewilde tijdstip mis!

Omschrijving

Net als ieder jaar komt sinterklaas ook deze keer weer bij u op bezoek! Bij zQence entertainment kunt u een sinterklaas huren in de periode vanaf zaterdag 17 november 2018 tot en met 5 december 2018.

De sint brengt een bezoekje bij u thuis of in het bedrijf en neemt 1 zwarte piet (voor bedrijven meer Pieten, balonnenpiet of goochelpiet in overleg) mee om hem te begeleiden. Het bezoek van de goedheiligman duurt zo’n 20 minuten en kan in overleg natuurlijk langer duren. Uiteraard mag het strooigoed / snoepgoed niet ontbreken!

De kinderen kunnen op schoot en de sint kan in overleg een cadeautje geven indien u dit wenst. Het is vooral ook leuk om een persoonlijke noot hieraan toe te voegen door vooraf een en ander voor te bespreken.  zQence entertainment biedt alleen professioneel en betrouwbaar entertainment voor uw evenement of (sinterklaas) feest. Onze klanten zijn dus gegarandeerd van een succesvolle dag of avond indien zij bij ons een sinterklaas huren.

Let op! Uit ervaring weten wij dat wij voor huisbezoeken snel vol zitten, dus hoe eerder u boekt hoe meer kans u maakt dat Sinterklaas met zijn Pieten op de gewenste dag bij u langs kunnen komen én wanneer uw buren ook bij ons boeken rondom hetzelfde tijdstip op dezelfde datum dan kunnen we vaak een lagere prijs bieden!

Onze piet is overigens over het algemeen zo zwart als roet doordat deze vaak door de schoorsteen moet. Voor ons maakt het écht niet uit of een Piet geheel zwart is of een zogenaamde roet-veeg-piet is. Echter indien u persé een roet-veeg-piet wenst is dit om praktische redenen vaak alleen mogelijk in het begin van onze route en in overleg is dit bij bedrijven, verenigingen en stichtingen ook mogelijk. Geeft u dit duidelijk aan bij uw aanvraag anders krijgt u standaard een geheel zwarte piet.

Programma

Sinterklaas komt langs bij u thuis of in het bedrijf en brengt een bezoekje van ongeveer 20 minuten voor maximaal 4 kinderen. Meer kinderen of een langer bezoek is mogelijk in overleg. De Sinterklaas wordt begeleid door één zwartepiet. Incl Strooigoed. Voor bedrijfsevenementen kan zQence entertainment in overleg meerdere zwarte pieten, een geluidsinstallatie of ander passend entertainment verzorgen.

Wees er snel bij!!!
Onze sint is beschikbaar in omgeving Den Haag, Rijswijk ZH, Voorburg, Leidschendam, Delft, vlaardingen, maassluisen Rotterdam.

Neemt u gemakkelijk contact met ons op en geef hierbij aan wanneer u de sint en zwarte piet wenst, hoeveel kinderen aanwezig zullen zijn. Vergeet niet specifiek ook aan te geven op welke locatie (adres + stad) de sint op bezoek dient te komen. De definitieve prijs is namelijk afhankelijk van de reistijd, datum, tijd en uiteraard de lengte van het bezoek. E-mail: bookings@zqence.nl

Bekijk ook de foto’s en reacties van eerdere bezoeken op onze facebookpagina