zQence bookings – zQence management – zQence visual

Sinterklaasfeest in 2018 bijzonder succesvol !

zQence bookings – zQence management – zQence visual

Sinterklaasfeest in 2018 bijzonder succesvol !

Sinterklaas en Zwarte Piet zijn nog maar nét vertrokken naar Spanje en wij kijken alweer terug naar een bijzonder succesvolle periode. Tijdens deze feestdagen hebben Sint en Piet enorm veel huisbezoeken (60) en bedrijfsbezoeken (7) mogen doen. Dit sinterklaasfeest gaat bij ons dan ook de boeken in als meest succesvolle jaar. Onze agenda zat dan ook vrijwel helemaal volgeboekt.

 

Komt (op) tijd , komt raad

Nu is het niet zo dat wij ons succes meten aan het aantal boekingen, maar vooral aan het aantal blije gezichten van kinderen (500+) en hun ouders. Ook de vele positieve reacties die wij tijdens en naderhand krijgen doen ons heel erg veel goeds. Daarom hopen wij in 2019 deze act verder door te ontwikkelen en nóg meer kinderen blij te kunnen maken met een bezoekje van Sinterklaas en Zwarte Piet.

Waar onze klanten waarschijnlijk niet veel van meekrijgen is de enorme hoeveelheid zorg en tijd die zQence bookings besteedt aan het inplannen van de bezoekjes. Wij mogen dan ook met een tevreden hart terugkijken naar een succesvol geplande sinterklaasperiode. Bij 95% van de huisbezoeken mochten Sinterklaas en de Zwarte Pieten dit jaar op het afgesproken tijdstip arriveren. Hoewel er natuurlijk altijd iets onverwachts kan gebeuren kwamen we dit jaar zelfs regelmatig ietsjes eerder aan op locatie. Bij de 3 gezinnen waar de Act iets later dan gepland aankwam, was dit niet later dan 10 minuten vanaf het afgesproken tijdstip. Ook is gebleken dat de act bij vrijwel alle bezoekjes zelfs iets langer gebleven is dan gepland.

Sinterklaas Boekingen

De toekomst

Zoals ieder jaar is in januari door het management geëvalueerd om te kijken welke aanpassingen doorgevoerd kunnen worden om de act nóg beter en leuker te maken. Dit heeft voor 2019 vooral verbeteringen en extra diensten opgeleverd voor de zakelijke markt. Daarnaast zal voor de particuliere markt worden gekeken naar het uitbreiden van het aantal beschikbare acts. Tot slot zijn er plannen gemaakt voor het maken van een nieuwe verbeterde website op www.sinterklaasboekingen.nl

Nieuws Archief