Sinterklaas avond één groot feest

Als sinds jaar en dag komen Sinterklaas en zwarte Piet naar Nederland om zijn verjaardag te vieren. Dit doet hij graag met zo veel mogelijk kinderen. In een periode van 3 weken duiken Sint en Piet overal op waar je maar kunt bedenken.

Op 18 november 2017 zal de goedheiligman weer aanmeren. Dit keer als eerst in Dokkum. Buiten het bezoek aan winkelcentra, stadshart en menig basisschool proberen Sint en Piet zo veel mogelijk bij mensen thuis te komen. Een gezellig persoonlijk bezoekje bij u thuis zodra zij in de buurt zijn! zQence bookings verzorgd ook dit jaar weer de agenda van Sint en Piet. Deze zijn te boeken in de periode van 18 november tot en met 5 december. Met al die geweldige reacties van de kinderen en ouders, zijn wij trots om zulke mooie positieve herinneringen te mogen meegeven.

” Dit was de beste Sinterklaasavond ever! “

Uiteraard boekt zQence bookings ook andere vooral muzikale acts van een Robbie Williams dubbelganger of Coverband tot artiesten als Jordan Roy (adlicious, TVOH), Diggy Dex of Krystl. Ook in onze kinderentertainment streven we naar de hoogste kwaliteit.

sintwebsitebanner2

Maar wat maakt deze Sinterklaas boekingen nou zo speciaal? Simpel…. doordat wij hierbij uit eerste hand mee krijgen hoe leuk het allemaal is voor de families om zulk hoogwaardig bezoek te krijgen. Er wordt gezongen, de kinderen krijgen meestal cadeaus en wat strooigoed. Als de kinderen dit willen kunnen ze even bij de Sint op schoot terwijl hij het grote boek van Sinterklaas doorneemt.

Boek uw Sint en Piet bezoek