Sinterklaas avond één groot feest

Als sinds jaar en dag komen Sinterklaas en zwarte Piet naar Nederland om zijn verjaardag te vieren. Dit doet hij graag met zo veel mogelijk kinderen. In een periode van 3 weken duiken Sint en Piet overal op waar je maar kunt bedenken.

Op 17 november 2018 zal de goedheiligman weer aanmeren. Buiten het bezoek aan winkelcentra, stadshart en menig basisschool proberen Sint en Piet zo veel mogelijk bij mensen thuis te komen. Een gezellig persoonlijk bezoekje bij u thuis zodra zij in de buurt zijn! zQence bookings verzorgd ook dit jaar weer de agenda van Sint en Piet. Deze zijn te boeken in de periode van 18 november tot en met 5 december. Met al die geweldige reacties van de kinderen en ouders, zijn wij trots om zulke mooie positieve herinneringen te mogen meegeven.

” Dit was de beste Sinterklaasavond ever! “

Ook in onze kinderentertainment streven we naar de hoogste kwaliteit, daarom zijn wij afgelopen zomer bezig geweest met het ontwikkelen van een aantal nieuwe acts voor uw sinterklaasfeest. Zo kunnen wij voor winkels en andere bedrijven een volledig programma aanbieden met meerdere pieten waaronder een goochelpiet, ballonnenpieten en natuurlijk de sint zelf. De goochelpiet is ook los te boeken indien u al een sinterklaas en pieten heeft voor uw bedrijfsevent. Neemt u gerust contact op voor meer informatie!

sintwebsitebanner2

Maar wat maakt deze Sinterklaas boekingen nou zo speciaal? Simpel…. doordat wij hierbij uit eerste hand mee krijgen hoe leuk het allemaal is voor de families om zulk hoogwaardig bezoek te krijgen. Er wordt gezongen, de kinderen krijgen meestal cadeaus en wat strooigoed. Als de kinderen dit willen kunnen ze even bij de Sint op schoot terwijl hij het grote boek van Sinterklaas doorneemt. Dus wilt u een huisbezoek van Sint en Piet, of heeft u een bedrijf en wilt u voor de kinderen van uw medewerkers een mooie belevenis organiseren? neem dan gerust contact op!

Boek uw Sint en Piet bezoek