I’LL BE OK, Ruben Heerenveen

Zanger en musicalster Ruben Heerenveen keerde een aantal jaren geleden gedesillusioneerd terug van zijn Daddy Cool avontuur in Mallorca. In Nederland was de musical een groot succes en met een hoofdrol in de Engelstalige versie van deze swingende musical op zak leek een internationale doorbraak de volgde stap. Echter wegens financiële problemen bij de Duitse producent werden plots alle voorstellingen afgelast.

Ruben Heerenveen keerde terug naar Amsterdam. Een moeilijke periode volgde zonder huis en zonder werk.  Ruben besloot weer terug te gaan naar de basis en legde de focus op wat hij het allerliefste deed: zingen en muziek maken! Het lukte hem om stap voor stap zichzelf terug te vinden. Zonder de steun van zijn moeder, zus, familie en vrienden was dit wellicht nooit gelukt. Er kwamen nieuwe optredens, hij schreef nieuwe nummers en de voorbereidingen voor een geheel eigen theatertour werden getroffen. Nu staat Ruben aan het begin van een nieuw en spannend avontuur.

I'll Be Ok - Ruben HeerenveenRecent is de single I’LL BE OK van Ruben Heerenveen uitgebracht met een fijne en positieve videoclip. Het nummer is geschreven door Ruben, opgenomen in Wenen, gemixed in Nederland en gemastered in London.

Met de single hoopt de badboy een andere, intieme kant van zichzelf te laten zien. Een artiest met SOUL en hart voor muziek, die niet bang is om zijn gevoelens bloot te geven.  Het komende jaar zullen we nog veel van Ruben Heerenveen horen!

Na 4 jaar uitverkochte zalen te hebben gespeeld met de Soul & Disco Brothers, de Soul Celebration en het succes van Daddy Cool  is het tijd voor de solo theatertour WONDERFUL waarmee Ruben in 2014 door Nederland zal gaan toeren.

Bekijk hier de officiele videoclip van I’LL BE OK van Ruben Heerenveen: