Saxofonist

saxofonist bij een deejay
Genre(s): Instrumentalist solo of met deejay
Programma:
Gage: prijs op aanvraag (excl. 7% BUMA, excl. 6% BTW)
Duur: per uur te boeken
Bezetting: 1 persoon
Ik heb een vraag Vrijblijvende offerte

 

Biografie

Vanaf het moment dat hij Charlie Parker op een zwart/wit foto in de krant zag staan, wist hij dat hij saxofonist wilde worden. Met dit doel voor ogen begon hij op zijn 6e met blokfluitlessen om op zijn 8e over te stappen naar de saxofoon.

In het jaar 2008 tot en met 2010 was deze saxofonist de eerste tenorsaxofonist van the Festival Youth Jazz Orchestra (FYJO) onder leiding van Johan Plomp. In 2011 speelde Tom in het Nationaal Jeugd Jazz Orkest onder de 21 onder leiding van Benjamin Herman. Met deze band ging Tom Leeuwenburg die zomer op tournee langs alle (jazz) festivals in Nederland waaronder North Sea Jazz & Lowlands. Ook was hij in 2011 en 2012 onderdeel van het BeVoice project onder leiding van René Broeders in Berlijn. Dit project heeft deuren geopend in deze culturele hoofdstad waar hij nu regelmatig optreed met dj’s en rappers.

Nadat hij in 2011 de HAVO voor muziek en dans afgeronde begon hij in 2012 te spelen bij verschillende formaties. Zo speelt hij onder andere bij Grant, Felix Siefert, Eric Vloeimans, Benjamin Herman, Snarky Puppy, Renee van Ginkel en vele bekende deejays. Ook geeft hij sinds november 2010 les op de muziekschool Sursum Corda in Rijsoord en volgt hij zelf nog wekelijks les bij Simon Rigter, Alex Milo en Casper van Wijk. Naast deze lessen in Nederland volgt deze saxofonist ook lessen op de Universität der Kunste in Berlijn van Peter Weniger.

Wilt u deze saxofonist bij een deejay boeken, solo als achtergrond muziek of met zijn jazzkwartet? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Daarnaast speelt hij ook in een leuke Jazz combo die geweldig past op bedrijfsfeesten, borrels etc.

Programma

Deze saxofonist improviseert op de beats van de deejay en maakt het met zijn optreden tot een onvergetelijke avonden. De jazzy soulful sounds van de saxofonist gaan perfect op in de beats van de DJ. Deze instrumentalist is zowel solo als in combinatie met een Deejay te boeken.

Video

Foto’s