zQence Rentals

Bent u op zoek naar geluid voor een live optreden van een zanger of zangeres bij u in uw restaurant of op het terras? Zoekt u een geluidsset voor een deejay bij uw winkelpromotie? Of zoekt u wellicht geluid met een draadloze microfoonset voor uw eigen live act?

zQence Rentals verhuurt kleine tot middelgrote geluidssets voor een betaalbaar budget. Of het nu gaat om een optreden op terras, in een restaurant, winkel, tuinfeest of feest bij u thuis, bij ons kunt u gemakkelijk een geschikte set huren.

Geluidsset verhuur

In onze jarenlange ervaring als boekingskantoor en artiestenbureau hebben wij gemerkt dat het soms erg lastig is voor mensen om een geluidsset te regelen bij een verhuurbedrijf. Vaak bleek het huren van geluid niet in verhouding tot de huur van de muzikale act. Een probleem waar wij zelf vaak tegen aan liepen was het (laten) brengen of ophalen van de apparatuur naar de locaties.

Daarom hebben wij specifiek geïnvesteerd in mobiele geluidssets die gemakkelijk vervoerd kunnen worden. Onze huidige geluidssets kunnen namelijk vervoerd worden in een normaal formaat personenauto. Zo kunt u zonder problemen zelf de geluidsset ophalen en weer terugbrengen en hoeft u niet ook nog eens een dure bestelbus te huren.

Een ander probleem waar wij tegen aan liepen was altijd het tijdstip waarop apparatuur gehaald en gebracht moest worden. Liefst breng je jouw apparatuur direct na het optreden terug naar de verhuurder. Maar soms wil je na je optreden of feest eerst even lekker uitslapen. Nou dat komt goed uit, wij ook! Daarom bespreken wij in goed overleg met de klant wanneer een geluidsset weer teruggebracht moet worden en op welk tijdstip. Dit is dan ook de reden dat wij geen openingstijden hanteren!!!

Draadloze microfoonset

Onze draadloze microfoonset wordt geleverd met 2 handheld wireless microphones en 2 handsfree wireless microphones. Deze draadloze set behoeft geen vergunningen in Nederland om hem te gebruiken en voldoet aan de eisen die door de overheid gesteld zijn aan draadloos zendverkeer. Tevens geeft hij goed geluid met voldoende volume. De set is voorzien van een 4 kanaals microfoonversterker en 1 in-ear zender en ontvanger. De microfoons en benodigdheden zitten netjes opgeborgen in een flightcase met handige lade. Deze case past in de meeste auto’s op de achterbank of in de achterbak.

vanaf € 35,- excl. BTW per dag

Deze geluidsset is groots in het leveren van geluid, maar klein als het gaat om zijn formaat. Deze geluidsset geeft een mooi geluid met heerlijk diep laag en een flinke dosis volume. Veelzijdigheid staat voorop met deze set! De geluidsset is standaard voorzien van een microfoon aansluiting, SD kaart voor het spelen van muziek en een Bleutooth aansluiting voor het streamen vanaf uw mobiele telefoon. Daarnaast kunt u ook gemakkelijk een mixer aansluiten op de set. Deze geluidsset wordt al in 5 minuten opgezet op locatie en kan dan direct gebruikt worden. Ideaal dus als je als act van het ene optreden naar het andere optreden reist. Niet te min omdat hij ook gewoon op de achterbank van een standaard personen auto past wanneer hij is” ingevouwen”

Hij is geschikt voor deejays, live optredens met kleine bezetting en voor sprekers. Of het nu gaat om een ceremonie bij een bruiloft, als achtergrond muziek tijdens de high tea of in een restaurant. Deze set zal geschikt zijn. Maar ook wanneer het feest echt begint kunt u hier uw huis, tuin of zaaltje goed mee omver blazen.

vanaf € 100,- excl. BTW per dag
Geluidsset huren bij zQence rentals

Interesse in het huren van een geluidsset? Stuur ons dan een e-mail en geef hierbij zo veel mogelijk informatie zodat wij met u mee kunnen denken.
Onze prijzen zijn afhankelijk van de verhuurperiode maar ook of u meerdere apparatuur huurt of slechts één artikel. Ook wanneer u een live act heeft die regelmatig optreedt kunnen wij met u afspraken maken voor een langere termijn samenwerking.

Stuur ons een bericht!