Renee van Ginkel bij 3FM Freaknacht

Het gaat erg goed met de Haagse Pop- Soul en Jazz zangeres Renee van Ginkel. Na optredens op diverse radiostations waaronder NTR Radio 5, Radio6 (Jazz & Soul), Sterren.nl (Tros) en Radio 538 is dit talent op 1 September te gast geweest bij de FreakNacht met Giel Beelen en Gerard Ekdom.

Het beloofde een avond vol verrassingen te worden met maarliefst 12 Missen, Benny Solo, Een surprise bezoek van een Dweilorkest en natuurlijk de voltallige 9 koppige band van Renee van Ginkel. Om in de woorden van Giel Beelen te blijven “wat een top band!”. Het dak ging eraf en dit was te merken aan de reacties op de social media. Binnenkort hoopt Renee van Ginkel te gast te zijn bij andere programma’s op radio 3FM en 538. Uiteraard kijkt zij ook erg uit naar een one minute fame bij DWDD.

Recent heeft de sexy zangeres haar debuutalbum “Live your Dream” uitgebracht en haar succesvolle single “Together in love”.

Renee van Ginkel is exclusief te boeken via zQence Bookings. Zij treedt op met 9-koppige band maar is ook te boeken als duo, trio of met een basis band. Voor de festivals wordt eigen werk afgewisseld met een enkele cover. Voor particulieren en bedrijfsfeesten worden afhankelijk van de wensen en bandbezetting eigen nummers en/of covers gedaan.