VWWN

De Vereniging Wijkgericht Werken Nederland (VWWN) is een initiatief van Raoul Rijntjes en Jim Sabelis, twee ondernemers met ruime ervaring op het gebied van (wijk)ontwikkeling binnen gemeenten. Zowel op het ruimtelijke als het maatschappelijke vlak hebben zij een passie om vernieuwend, vereenvoudigend en ontzorgend te werk te gaan. Via de vereniging willen zij overheden, bedrijven en groeperingen in de wijk één platform bieden dat werk maakt van werk in én voor de wijk.

Het doel van de vereniging is om professionals vanuit overheid, bedrijfsleven en andere organisaties of groepen op wijkniveau te verenigen rondom werk, en dat niet vrijblijvend maar taakstellend en resultaatgericht. Gecontracteerde samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en andere groepen in de wijk kan de lokale economie versterken en duurzaam werkgelegenheid in de wijk genereren. Daarbij kan de vereniging wijkbesturen in Nederland samenbrengen en stimuleren om kennis en ervaring uit te wisselen en te leren van best practices.

zQence Visual heeft voor VWWN een nieuw logo ontworpen en vervolgens een website opgezet om de klanten van de vereniging te informeren over de werkzaamheden, doelstelling en visie van VWWN. Het logo is ontworpen met in gedachte dat VWWN een verbindende factor is voor de doelgroep. Het logo straalt toegankelijkheid en zakelijkheid uit!

De homepagina van de website is gemaakt als een zogenaamde “One page” website met een menu aan de linkerzijde en grafisch-dynamische aspecten. De website is zowel op een computerscherm als op een iPad, Tablet of mobiele telefoon goed te bekijken (responsive). De website is na oplevering vervolgens door de klant zelf ingericht en voorzien van teksten en afbeeldingen.

logo ontwerp VWWN

 

 

 

 

 

terug naar portfolio