Urban Vocal Camp 2014

Samen met Zangstudio Nanda Akkerman heeft zQence entertainment in de zomer van 2014 het Urban Vocal Camp georganiseerd. In twee weken tijd zijn cursisten van diverse leeftijden en culturele achtergronden begeleid in het versterken van hun kwaliteiten als zanger of zangeres. Een initiatief dat geheel tot stand is gekomen vanuit private investering en zonder subsidie of overheidsondersteuning. Tijdens het Urban Vocal Camp is in meer dan 7 workshops gewerkt aan stemgebruik, toonvastheid en performance. De weken werden afgesloten met een optreden op 19 Juli in de Room Hostel in Rotterdam.

 

Naast zangcoaches Nanda Akkerman en Jordy van Toornburg hebben ook acteurs Boyd Grund en Annemieke van der Linde bekend van o.a. Celblok H, Flikken Maastricht & het Maastheater Dans in Rotterdam een workshop verzorgd. In de workshop “Get on Stage” van choreograaf Roxana Verwey is tevens gewerkt aan de podiumpresentatie waarna de kandidaten in het echt het podium mochten betreden voor publiek tijdens de drukbezochte eindpresentatie. Daarnaast zijn producer & artiestenmanager Ronald Leeuwangh en gitarist Frank Eickhoff betrokken geweest in de lessen m.b.t. songwriting, studio-recording en performance.

zQence entertainment is betrokken geweest bij de organisatie, marketing, content creatie en ticketing. Zo zijn diverse online en offline flyers ontworpen en gedrukt en heeft zQence entertainment de sociale-media-marketing op zich genomen vóór, tijdens en na het Urban Vocal Camp.

Met 16 aanmeldingen is de gewenste target van 8-10 aanmeldingen ruimschoots behaald. Daarnaast heeft zQence entertainment gezorgd voor een verhoging van de activiteit op sociale media van Zangstudio Nanda Akkerman met ruim 800% en is het aantal nieuwe volgers met 20% verhoogd. Met recht een succes!

terug naar portfolio