RPR Management BV

RPR management BV is een bedrijf dat zich bezig houdt met verandermanagement en projectmanagement. Via het bedrijf kunnen verschillende professionals worden uitbesteed aan externe organisaties om over een bepaalde periode targets en achievements te behalen Voor dit bedrijf heeft zQence Visual de website onder de loep genomen middels een website scan.

Hiervoor heeft zQence Visual een uitgebreid rapport geschreven met daarin de positieve punten van de website en de verbeterpunten.  Daarnaast heeft zQence Visual het gebruik van de social media door RPR management BV onder de loep genomen en hierin enkele aanbevelingen gedaan.

Website Scan

In het vervolg traject is afgesproken een nieuwe website voor RPR management BV te maken. De “oude” website van het bedrijf liep op een custom CMS van het webdesign bureau dat deze website gemaakt heeft. Hierdoor waren er extra maandelijkse kosten verbonden aan het laten draaien van de website. zQence Visual doet dit niet en heeft haar eigen CMS gebruikt waarvoor geen maandelijkse kosten worden gevraagd.

De nieuwe website heeft een persoonlijke(re) uitstraling waarbij de medewerkers en hun kennis voorop staan. Naast het delen van deze kennis aan de bestaande en nieuwe klanten middels een blog en nieuwsbrief zijn door zQence Visual verschillende projecten van RPR management BV in kaart gebracht en uitgeschreven in een dynamische presentatie op de website.

Om een gezicht aan het bedrijf te geven heeft zQence Visual de medewerkers op de foto genomen tijdens een fotosessie. Hiertoe is onze mobiele fotostudio op het kantoor van RPR management B.V. opgebouwd en zijn alle 9 medewerkers door onze professionele fotograaf vastgelegd. Het bedrijf heeft zowel zwart-wit als kleuren bewerkingen op hoge kwaliteit gekregen voor gebruik op de website en voor ander gebruik.

 

terug naar portfolio