Nigel’s Kidzz

Voor Kinderdagverblijf Nigel’s Kidzz heeft zQence Visual de website gemaakt en ingericht. Voor de website zijn drie verschillende ontwerpen gemaakt, waarna door de klant is gekozen voor één van deze ontwerpen.

Webdesign & Content creatie

Gekozen is voor een kleurrijk en speels website ontwerp waarin gebruik wordt gemaakt van een uitgebreide visuele editor om de pagina’s vorm te geven. De website is volledig responsive wat betekend dat de website ook op mobiele apparaten zoals Smartphones en Tablets goed zichtbaar is. De layout kan per device worden aangepast waardoor specifieke inhoud kan worden weergegeven of weggelaten. Zo worden bepaalde visuele elementen op mobiele telefoons niet weergegeven daar deze geen toegevoegde waarden hebben op deze devices!

 

 

Naast het technisch opbouwen en afleveren van de website heeft zQence Visual tevens teksten geschreven voor de website. Deze teksten zijn vervolgens voor de klant op de website ingevoegd tezamen met door de klant aangeleverd beeldmateriaal zoals foto’s, logo’s en dergelijken. Voor het schrijven van de teksten is is gebruik gemaakt van het businessplan van de klant als leidraad. Hoewel er meer informatie geschreven is, wilde de klant graag minder tekst op de website.

 

Flyers

Naast het maken van de website en het schrijven en invoegen van de website teksten en layout heeft zQence Visual flyers ontworpen die in de aanloop van de opening van Kinderdagverblijf Nigel’s Kidzz zijn gebruikt. De huisstijl van het bedrijf is vanuit de website doorgetrokken naar het flyer ontwerp. De flyers zijn vervolgens gedrukt door onze vaste drukkerij om een hoge kwaliteit drukwerk te garanderen.

terug naar portfolio