Mary’K

Singer- Songwriter Mary ‘K (1991, Pijnacker, Nederland) voor vrienden beter bekend als Marja Kemp, is een rebelse rock zangeres met een eigenwijze stijl. Mary ‘K wordt door sommigen wel eens vergeleken met zangeres Anouk. Hoewel dit als een enorm compliment wordt gezien en zeker een bron van inspiratie, heeft Mary ‘K haar eigen unieke sound.

Het management voor deze rockchick wordt verzorgd door zQence entertainment. De stap naar zQence Visual voor het ontwerp en programmeerwerk van haar officiële website was dan ook snel gemaakt. Het ging hierbij om het totale ontwerp van de website, imago styling, programmeerwerk en het opbouwen van de website rondom het CMS Joomla. Tevens is er een fotoshoot gedaan voor drukwerk, website en persmateriaal.

Daarnaast is de officiële videoclip van de single “On my own” uitgebracht op Youtube. De videoclip is opgenomen in een loods in Den Haag onder leiding van zQence Visual. In de loods is een kamer gebouwd en ingericht waarin een deel van de video is opgenomen.


terug naar portfolio