KC Prinses Amalia

Kindercentrum Prinses Amalia uit Rotterdam Delfshaven bestaat in 2016 precies 12,5 jaar. Iets dat een feestje waard is! En zo denkt ook de directie van deze buitenschoolse opvang erover.

Ter gelegenheid van het jubileum heeft zQence entertainment een liedje opgenomen geschreven door Nanda Akkerman. Eerst is er een periode van een aantal weken vooraf gegaan waarbij de docenten van Zangstudio Nanda Akkerman diverse muziek- en zanglessen aan de kinderen van de BSO hebben gegeven. In de laatste 2 weken is gewerkt aan het eigen maken van dit speciaal voor KC Prinses Amalia geschreven Anthem-liedje.

De kinderen zijn samen met hun begeleiders langsgekomen in de studio en hebben een geweldige middag beleefd in de professionele muziekstudio van zQence entertainment. Na bewerkingen en mixage is het liedje door ons op CD geperst in de CD fabriek waarmee wij sinds 2010 samenwerken. De 500 CD’s zijn tijdens het jubileumfeest op 20 mei 2016 aan de kinderen, ouders, begeleiders en pedagogisch-medewerkers van KC prinses Amalia gepresenteerd.

zQence entertainment verzorgde tot 31 augustus 2016 o.a. het management voor Zangstudio Nanda Akkerman. Daarnaast hebben we de studio-opnames gedaan, zijn de hoesjes en CD-print door zQence Visual gemaakt en gedrukt en hebben we de CD productie op ons genomen.

terug naar portfolio