Tapas Restaurant El Pueblo

El Pueblo is een succesvol tapas restaurant uit Zoetermeer en staat in de top 5 van best gewaardeerde restaurants in deze stad (Trip Advisor). Naast een à la carte menu kent dit restaurant ook het zogenaamde “All-you-can-eat” concept.

zQence Visual heeft in opdracht van El Pueblo een geheel nieuwe website gemaakt die voldoet aan de huidige tijdgeest. De nieuwe website is gebaseerd op de lay-out van de nieuwe menukaart  en het interieur van het restaurant. Daarnaast moest de website responsive zijn zodat deze gemakkelijk op een mobiele telefoon bezocht kan worden.

Ook moest de website voorzien zijn van een evenementenkalender waarop toekomstige evenementen gemakkelijk kunnen worden toegevoegd en moest deze voorzien zijn van  er een photogallery voor evenementen en sfeerimpressies uit het verleden. Verder is het menu geintegreerd in de website, dusdanig dat deze gemakkelijk door het restaurant zelf aan te passen valt.

Enkele kernwoorden bij deze website zijn: Contactformulier, Dynamisch menu, Responsive, WordPress, Gallery, Eventkalender etc.

Bezoek deze website op : www.elpueblo.nl

terug naar portfolio