Ecollution (animatie & webdesign)

Ecollution lost diverse vervuilingsvraagstukken op in de bodem en in het water water door geconcentreerd toepassen van reeds in de natuur voorkomende Archaea bacterien. Hierbij moet worden gedacht aan het sarneren van (o.a. met minerale oliën) in de bodem en het water op door het geconcentreerd toepassen van al in de natuur voorkomende Archaea bacterie.

Ecollution maakt de aanwezige vervuiling snel, duurzaam, effectief en kostenefficiënt schoon voor mens en milieu. Het bedrijf adviseert en ondersteunt relaties op een nuchtere en doeltreffende manier vanuit passie en dagelijkse praktijk.

Voor Ecollution heeft zQence Visual van het bestaande logo een video animatie gemaakt om de nieuw door zQence Visual ontworpen website te voorzien van extra dynamische content. De animatie moet het ontstaan van de bedrijfsnaam verduidelijken door de drie woorden waaruit het gevormd is op creatieve wijze te laten samensmelten. Daarnaast was het belangrijk om de zogenaamde bacteriën in het logo te laten bewegen zoals echte bacteriën dit ook doen.

 

De nieuwe website moest meertalig worden opgesteld zodat de website ook in het Engels en wellicht in de toekomst in meerdere talen te bekijken is.  Zo is gemakkelijk door de klant zelf een extra taal toe te voegen zonder dat een volkomen nieuwe website hoeft te worden gehost. Vanwege de hoeveelheid tekstuele content op de website is gebruik gemaakt van een onderverdeling in 3 kolommen die de hoofdonderwerpen (water, calamiteiten en bodem) weergeven. De website toont wat klanten over Ecollution zeggen over hun ervaringen met het bedrijf en bevat een dynamische banner die zowel foto’s als video kan weergeven.

Een mooie strakke en overzichterlijke website die zowel op computerscherm , ipad, tablet of mobiele telefoon goed te bekijken is doordat de website volledig responsive is gemaakt.

 

 

www.ecollution.com

 

terug naar portfolio