Performance Night

Sinds de opening in januari 2017 hebben al heel wat leerlingen hun weg weten te vinden naar muziekschool Co-lectiv in Rotterdam. Co-lectiv is een dochterbedrijf van zQence entertainment waar zanglessen, pianolessen en gitaarlessen worden gegeven aan jong en oud.

Op 9 juni 2017 vond de eerste Performance Night van muziekschool Co-lectiv plaats in theater ‘t Kapelletje in Rotterdam. De leerlingen van de muziekschool konden zichzelf opgeven om tijdens deze bijzondere avond één of meerdere liedjes te zingen voor publiek.

Tijdens de Vocal Experience vooraf gaande aan de Performance Night werd tevens voor deze gelegenheid een pop-koor opgericht. De deelnemers aan deze 3 weken durende periode kregen tijdens 8 zangworkshops les in het zingen in een koor. Niet alleen was dit een erg leerzame periode, maar ook ontstond er een gezellige groep van gelijkgestemden die samen een mooie avond hebben neergezet.

De allereerste Performance Night mag de boeken in als een zeer succesvolle avond. Zenuwen werden getrotseerd, (podium)angsten overwonnen en mooie ontroerende en soms swingende performances werden opgevoerd voor het theaterpubliek. Iets waar we trots op mogen zijn!