Grand Opening zQence aan de “Music Mile”

Sinds 1 november 2013 is zQence entertainment druk in de weer geweest in ons nieuwe pand aan de Gouvernestraat 85 c in Rotterdam. We hebben het nieuwe pand flink verbouwd en gerestyled, daarnaast zijn onze processen onder de loep genomen en verbeterd.

Zo hebben we in ons nieuwe pand de welbekende muziekstudio herbouwd, verbeterd en gereviseerd. Onder begeleiding producer/technicus Ronald Leeuwangh worden opnames gedaan voor zangers, zangeressen, muzikanten, voice-overs en reclamemuziek.

Daarnaast hebben we het kantoor van zQence entertainment een multifunctioneel karakter gegeven. Hierdoor is het vanaf heden mogelijk om zelfs gehele bands tegelijkertijd op te nemen. De studio beschikt nu dus over 3 ruimtes waarin opgenomen kan worden! Groot voordeel van de verhuizing naar Rotterdam is dat onze verschillende disciplines nu onder één dak gevestigd zijn (o.a. grafischdesign, webdesign & boekingen)

Grand Opening zQence

 Op vrijdag 31 januari vanaf 19:30 zullen wij onze deuren officieel openen aan de “Music Mile”. Daarnaast wordt de samenwerking met Zangstudio Nanda Akkerman officieel gevierd en wordt het nieuwe logo van de zangstudio gepresenteerd aan het publiek!

Het team van zQence entertainment nodigt jou uit om hierbij aanwezig te zijn en deze mijlpaal feestelijk bij te wonen met een hapje en een drankje. We horen graag of jij hierbij aanwezig kunt zijn!

Aanmelden kan via de directie: Ronald Leeuwangh & Maikel Abspoel