Open Coffee Maassluis

Op dinsdag 24 september vond voor het eerst sinds de zomerstop weer een Open Coffee Maassluis plaats. Het netwerk evenement was deze keer te gast bij Korine Jourdan en Petra Boer van P&A artistics. Een inspirerende plek waar een overvloed aan unieke voorwerpen te zien is. Hier kregen de bezoekers o.a. een kijkje in de wereld van evenementen styling.

Naast de gebruikelijke koffie en thee werd tijdens deze editie van de Open Coffee Maassluis een mini workshop gegeven door André Bruijn (Bruijn Management & Ontwikkeling)  en Kees Kuilkman (The BuzinezzBoozt). De workshop was vooral bedoeld om de behoeftes van de ondernemers uit de omgeving van Maassluis in kaart te brengen en zorgde voor ruime gespreksstof onder de bezoekers van deze succesvolle dag. 

Sinds 2010 organiseert Maikel Abspoel van zQence entertainment het evenement. De Open Coffee Maassluis is daarnaast onderdeel van Maassluis Werkt en zal vanaf heden gaan samenwerken met een nieuw initiatief van Ondernemend Maassluis. Ad Sosef van Ondernemend Maassluis en initiatiefnemer van Mentor Maassluis gaf een korte speech over de komende evenementen en het ondernemers spreekuur.  

Tot 2014 staan er nog een aantal evenementen op de planning. De volgende Open Coffee Maassluis vindt plaats op 28 november in het winkelcentrum De Koningshoek en wij hopen ook deze keer weer veel ondernemers uit de omgeving van Maassluis te mogen ontvangen. Meer informatie via MaassluisWerkt.nu