Marieke van Asch & band

showact en coverband Marieke van Asch & Band boeken voor bedrijfsfeest of bruiloft
Genre(s): Cover, Pop, Pop-Rock, Top40
Programma:
Gage: In overleg (laagste prijs garantie)
Duur: 40-60 min (meer in overleg)
Bezetting: 3-9 personen
Ik heb een vraag Vrijblijvende offerte

 

Biografie

Een showact die van het podium af knalt! Show sensatie “Marieke van Asch & Band” staat garant voor een spectaculaire show met live muziek, zang en dans! 3 charmante zangeressen, 4 professionele muzikanten en 2 showdansers maken dit tot een energieke act met mooie lichtshow en visuals. Dé openings- of afsluitingsact bij uitstek voor (bedrijfs)evenementen, dinnershows, festivals en buitenpodia!

Zangeres Marieke van Asch is frontvrouw van deze Showband en staat al van jongs af aan op de planken. Ze is een veelzijdig talent die niet alleen goed kan zingen, maar ook als danseres laat zij de zalen zwingen. Samen met haar background singers en danseressen Lisa Michels & Charmaine Kloof brengt deze showact bekende songs van easy listening tot uptempo top40 songs van deze tijd.

 

Programma

Deze showact / coverband is geschikt voor bedrijfsfeesten, studentengala’s, dinershows en andere feesten. Gegarandeerd een top show voor uw evenement. Deze act is in verschillende formaties te boeken van tape-act tot volledige showact met live band en dansers! Er is tevens een avondvullend programma mogelijk incl. Deejay en aanvullende acts. Neemt u contact met ons op voor extra informatie en eventueel maatwerk. Voor deze act geldt een laagste prijs garantie, wat inhoudt dat deze act nergens goedkoper te boeken is!

Video

Foto’s