Maassluis.nu borrel

Al reeds enige jaren is zQence entertainment met haar subdivisie zQence Visual betrokken bij de oprichting en uitvoering van de website www.maassluis.nu , een nieuwswebsite voor en door de inwoners van de stad Maasluis (ZH).

Met gemiddeld 500 views per redactioneel stuk iedere dag mag de website zich een succes noemen. Dit komt voor de gehele website neer op 25.000 views per maand. Uiteraard wordt de homepagina ook veelvuldig bezocht, maar in tegenstelling tot de traditionele krant of websites als NU.NL komen de bezoekers van deze website niet binnen op de homepagina, maar veelal direct in de redactionele stukken. Het gevolg van shares, likes en andere manieren van content-delen op de sociale media.

Het initiatief is in 2011 begonnen onder leiding van Bas Booister en Maikel Abspoel (zQence) waarbij in de loop der tijd verschillende mensen bereid zijn gevonden om te werken als journalisten en redactie voor de online krant! Adverteerders, journalisten, columnisten en redactiemedewerkers maken het mogelijk deze website in de lucht te houden en zelfs te vernieuwen!
MaasluisborrelZo is donderdag 23 oktober 2014 tijdens de Maassluis.nu-borrel in Grand Café de Waker in Maassluis, al even stilgestaan bij de veranderingen die komende tijd zullen worden doorgevoerd op de website. De gehele website zal een nieuw uiterlijk krijgen met nog meer ruimte voor nieuws, actualiteiten, columns, foto’s enzovoort. Daarnaast wordt op de website geëxperimenteerd met videocontent ; videoverslagen van evenementen in en rond Maassluis, interviews met bewoners en bedrijven en wordt het voor adverteerders mogelijk om naast de gebruikelijke banner advertenties ook videoreclames aan te brengen.

Vrijwel alle columnisten dronken gezellig één of meerdere drankjes mee tijdens deze succesvolle eerste samenkomstborrel. Dat smaakt naar meer !

 

Meer weten over het Maasluis.nu concept of wilt u adverteren ?
Neem dan een kijkje op de website óf neem contact met ons op.