Krystl

Nederlandse top artiesten boeken: Xander de Buisonjé
Genre(s): Pop, Top40
Programma:
Gage: Prijs op aanvraag (excl. 7% BUMA, excl. 6% BTW)
Duur: 30-60 minuten
Bezetting: 5 personen
Ik heb een vraag Vrijblijvende offerte

 

Biografie

Een hitsingle met “Golden Days” (het nummer dat tevens te horen was in de commercial voor Martini Spumante), bijzondere optredens, meerdere awardnominaties, de 3FM Award voor ‘Beste Nieuwkomer’ en vanaf 6 mei een eigen album: Krystl heeft de tijd van haar leven. Met debuutalbum “Rolling” zet ze haar vrolijke, bijna zomerse muziek op de kaart.

Krystl (haar echte naam) is een vrolijke Noord-Hollandse die als kind vooral bezig was met dansen. Op haar zeventiende merkte ze dat ze kon zingen en ontdekte daarin zelfs een grotere passie. Per ongeluk kwam ze terecht op het conservatorium in Rotterdam: eigenlijk ging ze mee om te helpen bij de auditie van iemand anders. Een zangdocente was zo onder de indruk van haar stem dat Krystl ter plekke werd gevraagd zelf te komen studeren. Na een jaar stapte ze over naar het conservatorium in Enschede en studeerde daar af.

Inmiddels had ze haar live-sporen verdiend bij meerdere cover- en andere bandjes en niet in de laatste plaats als zangeres van L.I.N.E. Toen de band letterlijk dagen voor het tekenen van een platencontract uit elkaar ging, sleepte Krystl dat in haar eentje binnen.

De opvolgende 2 jaren heeft Krystl hard gewerkt aan het ontdekken van haar eigen muzikale stijl en het schrijven van nummers. Het eerste resultaat daarvan was haar single “Golden Days”, die meteen de hitlijsten beklom. Het nummer werd Megahit bij 3FM, bezorgde Krystl de titel “Serious Talent”, twee nominaties voorde 3FM Awards en ze bracht tranen in de ogen van DJ Giel Beelen met haar vertolking van “Let It Be”.

Haar debuut album mogen we omschrijven als een lekker zomerse plaat. Op dit moment is Krystl druk bezig met schrijven voor de opvolger en treedt Krystl regelmatig op tijdens festivals en feesten.

Programma

Het repertoire van deze act bestaat vooral uit eigen werk afkomstig van de albums van deze Nederlandse top artiest. Afgewisseld met een enkele cover weet Krystl altijd weer een geweldig optreden neer te zetten. Geschikt voor zowel bedrijfsfeesten als voor festivals, (pop)podia en andere feesten.

Video

Foto’s