Joyce Stevens, Mijne Heeren

Nederlandse top jazz artiesten boeken: Mijne Heeren
Genre(s): Jazz
Programma:
Gage: prijs op aanvraag (excl. 7% BUMA, excl. 6% BTW)
Duur: 2 of 3 x 45 min
Bezetting: 1-7 personen
Ik heb een vraag Vrijblijvende offerte

 

Biografie

Daar waar jazz en latin samensmelten, daar waar vakmanschap, plezier en passie voor muziek samenkomen, daar waar zes muzikanten zich laten verleiden door één gedistingeerde zangeres, daar vindt u Mijne Heeren.

Gearrangeerde standards vervlochten met eigen composities, kleurrijke harmonieën met uitdagende ritmen en stijlwisselingen met als doel hun publiek te verrassen, inspireren en recht in hun muzikale hart te raken. Een band die je laat swingen maar ook mee neemt op een intieme reis langs gevoelige ballads.

De muzikanten van Mijne Heeren hebben een schat aan muzikale ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Hun muzikale CV’s zijn doorspekt met funk , fusion, jazz en latin, in kleine formaties en grote big bands, musicals, het Metropoolorkest, Percossa en de Koninklijke Luchtmacht.

Door het samenspel van de theatrale Leading lady Joyce Stevens en haar heren weten zij een unieke performance neer te zetten. Als sfeervolle achtergrond voor een zakelijke receptie, of het bruisende middelpunt op een drukbezocht festival. Mijne Heeren staat er.

Op het repertoire van Mijne Heeren staat Jazz, een vleugje Latin, Standards en eigen composities. Samen met de theaterachtergrond van hun gedistingeerde leading lady zet Mijne Heeren een unieke performance neer waar niemand omheen kan.

Programma

Deze act is geschikt voor festivals, jazzpodia, bedrijfsfeesten, casino’s en (jazz)café’s. Jazz en Latin voor de liefhebber met een uitdagende knipoog vol klasse! Met deze act krijgt u niet alleen zeer getalenteerde musici, maar ook een totaal plaatje dat klopt!

Video

Foto’s