Jermaine Fleur

Nederlandse top artiesten boeken: Jermaine Fleur
Genre(s): Pop, Soul
Programma:
Gage: prijs op aanvraag (excl. 7% BUMA, excl. 6% BTW)
Duur: 2x 45 minuten
Bezetting: 1-5 personen
Ik heb een vraag Vrijblijvende offerte

 

Biografie

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam, is een geboren artiest & singer/songwriter. Na zijn X-Factor avontuur in 2009 is hij direct het muziekwereldje ingestapt en timmert hij daar in hard aan de weg. Zo heeft hij de afgelopen 3 jaar iedere week op verschillende podia gestaan en al met een hoop artiesten en muzikanten mogen samenwerken. Het optreden zit Jermaine Fleur als gegoten, hij doet dan ook niets liever dan een knallende energieke show weggeven met zijn volledige liveband, acoustische act, tape-act, en in verschillende formaties.

Momenteel is hij, behalve het optreden, ook druk bezig met het schrijven van zijn eigen nummers voor zijn album. Zijn doel is om de wereld te veroveren met zijn muziek, Soulful Pop zoals hij dat zelf noemt, en daarbij zijn luisteraars te raken, te entertainen, en vooral blij te maken! Hij is dan ook vastberaden om dit te bereiken, en zijn muziek de wijde wereld in te brengen!

 

Programma

Jermaine Fleur is te boeken met live band, akoestisch act of als tape-act afhankelijk van uw wensen en budget. Voor een avond met afwisselende energieke bekende, afgewisseld met een enkele eigen song.

 

Video

Foto’s