HitKlup 2013, Paradiso uitverkocht !

De twaalfde editie van Hitklup had als thema de jaren tachtig. ‘Verstand op nul, Meezingen en genieten’. Een uitverkocht Paradiso in Amsterdam was het toneel voor een breed scala aan zangers, zangeressen, acteurs en actrices die de lekkerste jaren 80 songs ten gehore brachten. De vele honderden aanwezigen – voornamelijk dertigers en veertigers – zongen met hun fluorescerende armbanden, kettingen en hoofdtooien uit volle borst mee.

De avond werd gepresenteerd door het parool met gastheer Leo Blokhuis.
In de line-up artiesten als o.a. Erwin Nijhoff, Sabrina Starke, Eva Kieboom, Daniël Boissevain, Ruben Heerenveen, Frédérique Spigt, Birgit Schuurman, Loes Luca, Eric Corton, Henk Hofstede en Jan Rot. Deze overweldigende avond werd afgesloten met een optreden van het ZO! Gospel Choir.

zQence entertainment verzorgt sinds kort de boekingen voor zanger / musicalster Ruben Heerenveen, wiens single “I’ll be Ok” recent is uitgebracht. De komende tijd zal de single van het aankomende album op de diverse radio- en televisiestations te horen zijn.

Ruben Heerenveen zal tevens in het voorjaar van 2014 starten met zijn theatertour “Wonderfull” waarmee hij menig theater zal aandoen. Naast Ruben Heerenveen verzorgt zQence entertainment de boekingen voor vele andere talenten en artiesten en verzorgt het bedrijf het management voor Renee van Ginkel en Nanda Akkerman (Zo Gorpel Choir!).