Caffeïne

Middels een crowdfundingactie op de website van voor de kunst, wist meidentrio Caffeïne in no-time een bedrag van € 5.685 binnen te halen. Een zeer succesvolle actie die ruim 140% van het doelbedrag heeft behaald binnen 13 dagen. Met het binnengehaalde geldbedrag wordt een heus album opgenomen en wordt de pre-productie, opname, mixage, mastering , de productie en het drukwerk verzorgd.

Caffeine

zQence studios is blij om deze zomer samen met de getalenteerde dames van Caffeïne én een aantal geweldige sessiemuzikanten te werken aan dit album. Omdat producer Ronald Leeuwangh al enige tijd op zoek was naar een act als deze om te helpen in de muziekproductie en enorm geloofd in het talent van deze act en het album zelf, heeft hij besloten de gehele préproductie voor de albumopnames cadeau te doen.

Het wordt een album waarbij gitaar en meerstemmige vocalen de boventoon spelen.  Voeg hier verschillende strijkers, een concertvleugel , drums en wat exotische instrumenten aan toe en je hebt een bijzondere combinatie van toegankelijke pop, folk en country. Naar verwachting zijn in November 2017 alle opnames gereed en wordt het album afgemixt.