Dewi Pechler

small3

Genre(s): Pop, Blues, Top40, Cover
Programma:
Gage: Prijs op aanvraag (Laagste prijs garantie!)
Duur: In overleg
Bezetting: 2 – 9 personen
Ik heb een vraag Vrijblijvende offerte

 

Biografie

Djiewi Luzi Louise Pechler (Dokkum, 9 september 1983) beter bekend als Dewi Pechler heeft het artiestenvak met de paplepel ingegoten gekregen. Haar vader speelde in een reggae band en Dewi gaat al op jonge leeftijd regelmatig mee naar optredens. Ze zingt in de bus naar school, voor de koeien in het weiland naast haar huis en thuis voor de spiegel.

Dewi Pechler schrijft zich in 2002 in voor de audities van de allereerste editie van Idols en weet de jury in te overtuigen. Dewi beland in de live shows en treedt op voor 1500 mensen in het publiek én miljoenen kijkers die achter de buis gekluisterd zitten voor de populaire talentenshow. Haar populariteit groeit en in de finalerondes haalde ze de zevende liveshow van 22 februari 2003. In deze uitzending wkrdt ze door de kijkers naar huis gestuurd en wordt ze vierde van dit Idols-seizoen.

De Idols hype maakt haar van de een op de andere dag niet alleen een erkend zangeres maar ook een bekende Nederlander. Velen herinneren zich Dewi nog vanwege haar opvallende verschijning met haar dreadlocks en kleurrijke outfits. Na Idols komt in oktober 2003 het  eerste solo album van Dewi Pechler uit, genaamd “Know Me”. Hieruit komen maar liefst twee hits voort; “Left of Center” en “Amazing”. Daarnaast maakte ze ook een duet met de winnaar van Idols 2002, “When you walk in the room” en zong ze op het eerste album van Jim (“Why”) en ook achtergrond op het eerste album van Jamai. “Know me” behaalde een top-10 positie in de album top 100 en Dewi Pechler treedt vervolgens op in verschillende venues op zoals Ahoy, Heineken Music Hall, Paradiso en 013.

In 2007 werkt Dewi Pechler mee in de musical HAIR, waarmee zij 7 maanden mee tourde (september 2007 t/m april 2008). Dewi verzameld in de jaren een fijne groep mensen op zich heen en vond muzikanten (o.a. Alvin Lewis, Bart Oostindie en Eelco van Zanten) waarmee ze haar album “True to my soul” schrijft die in 2008 op CD wordt uitgebracht, tezamen et een DVD met de “making off” van deze CD. Ter promotie van het album doet Dewi Pechler een Theatertour. De première hiervan vindt in 2008 plaats in theater “De Meervaart”. Een show met eigen materiaal en jazz songs die tevens op haar CD te vinden zijn.

In 2009 krijgt Dewi Pechler, middels het SBS concept ‘Mystery Popstar’ de kans om wekelijks 1,5 miljoen kijkers te laten zien hoezeer zij als artiest gegroeid is en qua uiterlijk niet langer die kleurrijke puber uit Idols is, maar een prachtige volwassen vrouw met een volwassen stemgeluid is geworden. Lovende woorden over haar zang, performance en uitstraling. Ze schopt het tot de halve finale in 2010

Datzelfde jaar komt de single “Sour” van Dewi Pechler binnen in de TOP100 megacharts, de single is afkomstig van het album “Power of Now” en komt op nummer 7 van de hitlijst terecht.  Het album bevat tracks die werden opgenomen in vier verschillende studio’s, waaronder in London bij de vooraanstaande producer Pete “Boxsta” Martin en is zeer divers met verschillende stijlen en invloeden; van akoestische pop tot dance. Ook het nummer “My Neighborhood” krijgt later dat jaar een plaats krijgen in de TOP100.

Natuurlijk moest Dewi even nadenken toen zij werd benaderd om mee te doen aan de nieuwste Talent-Game-Show, bedacht door John de Mol: The Winner Is. Duel 1 duelleert Dewi tegen (feest-) zanger Rene Schuurmans en wint. Duel 2 staat Dewi in de ring met Des’ray (voorheen van 2 brothers on the 4th floor).  De rest van 2012 vult Dewi met optredens op diverse podia en wordt Dewi Pechler geselecteerd voor de Frank Wentink / RTL dinershow “21 on Air” in Studio 21 in Hilversum. Een Monsterklus waarin Dewi haar professionaliteit opnieuw laat zien. De dinershow loopt door tot de zomer van 2015. Tevens heeft Dewi haar eigen “Dewi’s Jamm” ; een gezellige avond waarbij verschillende bekende en minder bekende artiesten verschillende songs doen voor publiek in Amsterdam.

Programma

Dewi Pechler is te boeken als Act met toetsenist of gitarist voor bruiloftsceremonies en bijzondere gelegenheden. Maar ook met (cover)band voor bedrijfsfeesten en overige feesten en partijen. Uitermate geschikt door de geweldige covers die Dewi voor u zingt én de allure van deze dame op het podium. zQence management verzorgt het management voor deze zangeres en zQence Bookings geeft een laagste prijs garantie en heeft direct contact met de artiest.  Daardoor kunnen wij extra snel schakelen en met u bekijken wat het beste bij uw gelegenheid past.

Wel zo gemakkelijk!

Video

Foto’s