Dean Saunders

Soul zangeres Poliana Vieira boeken voor Poppodium of Festival
Genre(s): Pop, Top40, Cover
Programma:
Gage: €1795.- excl. BTW (Laagste prijs garantie!)
Duur: 30 min
Bezetting: 1 persoon
Ik heb een vraag Vrijblijvende offerte

 

Biografie

Dean Saunders, de winnaar van Popstars 2011 wordt op 9 januari 1981 geboren in Londen. Vijf jaar later verhuist hij samen met zijn ouders en broers Ben en Jamie naar Nederland.

Dat het hart van de jonge Dean bij muziek ligt, wordt al snel duidelijk als hij samen met zijn muzikale vader en de inmiddels ook bekende broer Ben Saunders op zijn 13e praktisch alle talentenjachten afloopt. Met succes, want er worden in die perioden diverse prijzen in de wacht gesleept. De landelijke doorbraak laat echter nog even op zich wachten, deze komt er pas in 2000, als beide broers uit duizenden deelnemers worden verkozen om deel uit te maken van de formatie ‘Follow That Dream’. Deze band vloeit voort uit het RTL 4-programma ‘Alles voor de Band’, en scoort meteen een Top 10-hit. Na anderhalf jaar blijkt de band geen lang leven beschoren en focussen Dean en Ben zich op hun eigen toekomst.

Als leadzanger van de populaire coverband ‘Goet-Foud’ blijft Dean Saunders bezig met zijn grootste passie. Met covers van onder andere Bon Jovi, Elvis Presley en Robbie Williams reist de band van podium naar podium. Als Dean zich in 2010 opgeeft voor Popstars, en in januari van dit jaar als winnaar van de talentenshow van SBS 6 uit de bus komt, betekent dit ook het einde van de band. De start van een solocarriere is gemaakt.

En het blijkt een bliksemstart, want Dean scoort onmiddellijk een dikke nummer 1-hit met zijn single ‘You And I Both’. Vanaf dat moment gaat alles voor Dean in sneltreinvaart: een agenda boordevol optredens, diverse uitnodigingen om aan te schuiven in de bekende tv-programma’s en met een aantal nieuwe singles op komst, een vooruitzicht op een spectaculaire carriere!

Programma

Dean Saunders is te boeken als Tape Act voor bruiloften, bedrijfsfeesten en overige feesten en partijen. Uitermate geschikt door de geweldige covers die Dean voor u zingt. Doordat het een Tape-act betreft is deze act ook zeer geschikt voor kleinere gelegenheden en zalen! Prijs incl. Geluidsset… zQence Bookings geeft een laagste prijs garantie en heeft direct contact met de artiest. Wel zo gemakkelijk!

Video
Foto’s