Caramel

allround coverband caramel boeken voor bedrijfsfeest of bruiloft
Genre(s): Cover, Pop, Top40
Programma:
Gage: prijs op aanvraag (excl. 7% BUMA, excl. 6% BTW)
Duur: 2 x 45 min
Bezetting: 7 personen
Ik heb een vraag Vrijblijvende offerte

 

Biografie

De zevenkoppige popband Caramel combineert de lekkerste tracks van de eenentwintigste eeuw met rake dansklassiekers. Hun energieke show staat garant voor een spectaculaire avond waarbij de voetjes ongetwijfeld van de vloer gaan en muzikaliteit hoog in het vaandel staat. Met de drie meiden in het front, elk gezegend met een geweldige strot, zorgt de band voor een spetterende avond vol kwaliteitsentertainment van de bovenste plank. Caramel is fris, jong en uiterst professioneel.

De bandleden van Caramel ontmoetten elkaar in 2007 op de jazz- en popafdeling van het Utrechtse Conservatorium. Hun enthousiasme en talent zorgt ervoor dat Caramel een begrip is geworden binnen de wereld van de coverbands. Met veel plezier nemen ze hun publiek mee op een muzikale avontuur waarbij de nieuwste krakers, klassiekers en vergeten hits allemaal naar voren komen.

Caramel is een graag geziene band op bruiloften, studentengala’s en bedrijfsfeesten. Zo hebben ze gespeeld voor verschillende internationale firma’s als Shell, Fokker en Akzonobel. Bovendien stonden ze op diverse festivals zoals Hilversum on Air, Zomerfeesten Gorinchem, Feest op ‘t Neude, Leidens Ontzet en de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. De populariteit van de band ontgaat niemand, zo ook niet radiozender 3FM waar coverband Caramel live te horen was.

De leden van coverband Caramel zijn daarnaast elk afzonderlijk ook zeer actief in de Nederlandse muziekwereld en spelen in de (begeleidings)bands van onder meer Krystl, Rigby, Handsome Poets, Eva Auad en Chris Hordijk.

Programma

Deze popband / coverband is geschikt voor bruiloften, studentengala’s, bedrijfsfeesten en andere feesten. Neemt u contact met ons op voor de repertoirelijst en extra informatie. Gegarandeerd een top band voor uw evenement. Geluidsset in overleg.

Video


Foto’s