Raymond van Elburg

allround cover zanger Raymond van Elburg boeken voor bedrijfsfeest of bruiloft
Genre(s): Cover, Pop, Jazz, Lounge, Top40
Programma:
Gage: prijs op aanvraag (excl. 7% BUMA, excl. 6% BTW)
Duur: vanaf 45 min
Bezetting: 1 persoon (optioneel met liveband)
Ik heb een vraag Vrijblijvende offerte

 

Biografie

Raymond van Elburg is een cover zanger met een warme stem. Als zanger treedt hij op in verschillende professionele All-Round orkesten, zowel op bruiloften maar vooral ook op de wat ‘sjiekere’ gelegenheden zoals de betere hotels, schepen en grote bedrijfsfeesten. Niet alleen met live band is Raymond van Elburg te boeken, vooral ook als solo artiest wordt hij erg vaak geboekt!

Met deze allround zanger wordt iedere gelegenheid een succes. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, jubileumfeest, huwelijksfeest, receptie, herdenking of plechtigheid, Raymond van Elburg is dé veelzijdige zanger die uw gelegenheid compleet zal maken.

Raymond van Elburg beschikt over een uitgebreid repertoire van Easy Listening, American Songbook en Jazz Standards. Als u een meer swingende party wilt geven met Disco, Rock & Roll of oude en nieuwe popmuziek dan is Raymond van Elburg ook erg geschikt om te boeken. Hij weet vast en zeker iedereen op de dansvloer te krijgen.

Programma

Raymond van Elburg is te boeken als solo artiest met muziekbanden voor diverse gelegenheden. Wilt u toch liever deze zanger boeken met live band, dat kan! Geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten en andere feesten. Neemt u contact met ons op voor de repertoirelijst en extra informatie. Gegarandeerd een klasse act voor uw evenement. Geluidsset in overleg.

Video

Foto’s