Laptop hitje van Coolblue

zQence entertainment houdt zich niet alleen bezig met muziek en entertainment! Het bedrijf houdt zich naast artiestenmanagement, boekingen, het organiseren van evenementen en het opnemen van muziek ook bezig met grafische vormgeving, het maken van bedrijfsvideo’s, online en offline marketing én het opnemen van voice-overs.

Onze muziekstudio is uitermate geschikt voor het opnemen van stemmen die over (bedrijfs)video’s of reclames worden geplaatst. Of het nu gaat om een serieuze video informatie-tutorial of een “populaire” reclame die de aandacht moet trekken. Wij hebben verschillende stemmen in ons bestand die kunnen worden ingezet om uw video op te fleuren. Werkt u liever met uw eigen “stem” of een voice-over acteur waar u normaal altijd mee werkt, geen probleem !!!

Zo heeft zQence entertainment in haar studio de voice-over opnames gedaan voor het Laptop-hitje van Coolblue. Een leuke hippe reclame voor het electronica concern die op de nationale televisiestations te zien is. Bekijk de video hieronder…