Muziekschool Co-lectiv

Muziekschool Co-lectiv is een nieuwe frisse muziekschool in Rotterdam waar door professionele coaches en docenten, zang- en muzieklessen worden gegeven. Of je nu beginner of verder gevorderd bent, jong of oud; muziekschool Co-lectiv leert jou graag kennen en kijkt samen met jou waar jij in wilt kunnen groeien.

zQence entertainment is het moederbedrijf van muziekschool co-lectiv en verzorgd het management, de marketing, de grafische vormgeving, het webdesign en de organisatie van evenementen voor muziekschool Co-lectiv. Met projecten als deze is de kracht van het samenvoegen van onze business-units extra zichtbaar.

Huisstijl Co-lectiv

Zo is een huisstijl bepaald waaronder briefpapier, posters, flyers, uitingen op sociale media enzovoort. Muziekschool Co-lectiv staat voor duidelijkheid, flexibiliteit en creativiteit. Muziekmaken en het leren zingen of spelen moet vooral leuk zijn! Daarnaast moet het bedrijf vooral vertrouwen en openheid uitstralen. Dit hebben we geprobeerd in de huidige huisstijl naar voren te laten komen.

posters ontworpen door zQence Visual

Verder hebben we de website van muziekschool Co-lectiv geheel vanaf de fundering af aan ontworpen en voorzien van een webshop, lessen-planningssysteem en allerlei andere zaken die de workflow binnen het bedrijf gemakkelijker maken. Er is tevens rekening gehouden met toekomstige activiteiten van muziekschool Co-lectiv zodat de website nog jaren mee kan.

De website is te bekijken op www.co-lectiv.nl