CD’s of Merchandiser tijdens optredens

Je hebt je ziel en zaligheid gestoken in het schrijven en opnemen van songs voor je nieuwe album. Je hebt opgenomen in een professionele studio of misschien wel gewoon thuis. Je hebt een releaseparty georganiseerd en de band is er helemaal klaar voor. Alles is gereed voor deze bijzondere avond! Of toch niet?

Natuurlijk hoop je dat de mensen die naar jouw release party komen of die een ander live-optreden van jouw band bijwonen, na afloop ook direct een CD kopen of misschien zelfs warm lopen voor een heus T-shirt met jouw (band)naam erop. Als artiest wil jij je geen zorgen maken over zaken als de verkoop van merchandiser en CD’s. Jij wilt je bezig houden met het optreden en het (leuke) contact met jouw fans.

zQence entertainment roept een service in het leven voor deze situatie. Jij als artiest hoeft niet zelf bij de deur te gaan staan om CD’s of merchandiser te verkopen. Hooguit om handtekeningen uit te delen! Geen gedoe met losgeld en altijd achteraf een duidelijk overzicht van de verkoop. Hoe fijn zou het zijn dat mensen ook gewoon kunnen betalen met PIN, Creditcard of zelfs Apple Pay? Bij ons kan dat!

pin-creditcard

Wij beschikken over een systeem waarmee het mogelijk is om overal in Nederland waar WIFI óf een 3G verbinding aanwezig is PIN, Creditcard, Contant of Apple Pay betalingen te accepteren. Achteraf krijg jij als artiest of band een duidelijk overzicht van alle transacties en krijg je het geld overgeboekt op je rekening. Vooraf worden duidelijke over de kosten die hieraan verbonden zijn zodat alles duidelijk en transparant is! Heb jij zelf nog geen merchandiser of CD’s laten drukken dan kunnen wij dit zelfs voor jou regelen!

Wil jij dus zorgeloos jouw CD’s verkopen tijdens en na je optredens,
neem dan nu contact op met zQence entertainment.