CD voor KC Prinses Amalia

Zangstudio Nanda Akkerman heeft in samenwerking met zQence entertainment voor Kindercentrum Prinses Amalia een échte CD gemaakt ter ere van het 12,5 jarig bestaan van deze Buiten Schoolse Opvang (BSO).

Omdat KC Prinses Amalia in mei 2016 precies twaalf en een half jaar bestaat schreef Nanda Akkerman een speciaal lied over de BSO. In het lied zijn de bijzondere activiteiten zoals het zwemmen, Afrikaans dansen, theaterlessen en natuurlijk de muziek- en zanglessen verwerkt. Maar ook de sfeer die bij deze BSO heerst en hoe zij is ontstaan werd uitvoerig in het liedje meegenomen.

Toen de tekst en melodie van het liedje er goed in zat bij de kinderen kwamen de kinderen van de BSO langs om in de professionele muziekstudio van zQence entertainment het liedje op te nemen op CD. Hartstikke spannend natuurlijk, maar door de leergierige en talentvolle kinderen van de BSO ging het ze makkelijk af!

Op vrijdag 20 mei werd er een groot jubileumfeest georganiseerd en zou deze cd worden gepresenteerd en meegegeven worden aan het personeel en de ouders. Door het korte tijdsbestek om het nummer te maken, oefenen, opnemen, drukken en persen waren we even bang dat de cd’s niet op tijd binnen zouden zijn. We hebben met z’n allen alles op alles gezet en gelukkig konden we de doos met 500 cd’s net op tijd langs brengen bij de BSO voor het feest! Wat een welkome verassing ! Kinderen, ouders en het personeel van KC Prinses Amalia hebben een CD mee naar huis mogen nemen én daarnaast staat de tekst over de BSO ook nog eens verwerkt in het 12,5 jarig jubileum boek.

Een geweldige prestatie zQence entertainment en de drukker van de CD’s en hoesjes. Een fijne samenwerking en een top ervaring voor de kinderen! Naast de opnames in de studio van zQence entertainment hebben we tevens het grafisch werk gereed gemaakt en een deel van de organisatie en planning.
© 2016 copyright zQence entertainment