zQence management – zQence studios – zQence visual

CD voor KC Prinses Amalia

zQence management – zQence studios – zQence visual

Valerie Dicker Interview

zQence entertainment ontwikkelt lesprogramma voor Kindercentrum Prinses Amalia en heeft een échte CD gemaakt ter ere van het 12,5 jarig bestaan van deze Buiten Schoolse Opvang (BSO).

Omdat KC Prinses Amalia in mei 2016 precies twaalf en een half jaar bestaat is een speciaal lied geschreven over de BSO. In het lied zijn de bijzondere activiteiten zoals het zwemmen, Afrikaans dansen, theaterlessen en natuurlijk de muziek- en zanglessen verwerkt. Maar ook de sfeer die bij deze BSO heerst en hoe zij is ontstaan werd uitvoerig in het liedje meegenomen.

Lesprogramma voor kinderen

zQence management heeft samen met de muziekschool waarmee zij aan dit project werkte, een lesprogramma ontwikkeld speciaal gericht op kinderen. Naast het zingen van de het liedje, ging het hierbij ook om zang- en muziekles. Op speelse wijze worden de kinderen meegenomen in de wereld van muzieknoten, ritme en klankkleur.

Toen de tekst en melodie van het liedje er goed in zat bij de kinderen, kwamen de kinderen van de BSO langs in de opnamestudio van zQence entertainment. Hier werd het liedje opgenomen om op een échte CD uit te brengen. Hartstikke spannend natuurlijk, maar door de leergierige en talentvolle kinderen van de BSO ging het ze makkelijk af!

Nieuws archief